| Sunnyツ a întrebat:

Laptopul meu, un HP vechi de un an, nu prinde semnal wifi bun (cel puțin nu mai prinde decandmi-a fost reinstalat windowsul) decât dacă sunt lângă router. La 2 m distanță de această semnalul este foarte slab. Menționez ca routerul nu are nicio problemă deoarece mai sunt 2 peroane conectate la acesta si mere perfect. Inclusiv mie pe telefon. In concluzie la laptopul meu este problema. Ce pot face?

Mulțumesc frumos de răspunsuri!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://inbuzunar.net/......t-driveri/

Rulezi programul si apoi dupa ce a detectat driverii, cauti driverul wifi si ii dai update din dreapta. Se descarca si se instaleaza automat. Restartezi laptopul. Toate astea le faci langa wifi sa poti avea semnal bun.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Il duci la un service.
Se pare ca s-a desfacut antena wi-fi din interiorul laptopului.

| Rommeo a răspuns:

Trebuie sa-ti reactualizezi driver-ul de la placa de retea si o sa se rezolve.

| Rommeo a răspuns (pentru Bula):

Bula in general am vazut ca dai raspunsuri bune, dar acum ai dato-n bara. Omul a zis ca nu mai prinde semnal bun de cand a reinstalat windows-ul iar tu i-ai spus ca poate sa desfacut antena wi-fi. Cum vine asta? in timpul instalarii windows-ului i-ti desprinde antena, acea instalare de windows?

| gelu1970 a răspuns:

Instaleaza driverul wifi pentru modelul tau de HP din pagina fabricantului.
in caz contrar foloseste de ex Slim Drivers free si actualizeaza driverele sistemului tau sau cel putin cel de wifi.

https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php