| Cavani1999 a întrebat:

Buna ziua. Merita sa iau un ps5? E mare diferenta intre PS4 si ps5?

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Da, pentru PS4 nu se mai fac jocuri, dar poti juca jocuri de P4 si pe PS5.

| VictorJulien a răspuns (pentru Wr3nch):

Încă se mai fac pentru PS4

| Simpatic a răspuns:

Daca e mare diferenta intre ele? E enorma, placa video mult mai puternica 10, 28 TFlops vs 1, 84 pe ps4, procesor (CPU) mai puternic cu o noua arhitectura cu 16 nuclee(8 fizice, 8 logice), dublu memorie RAM fata de ps4 (aici denumita GDDR6-dar fara a se incurca cu memoria VRAM de la placile video de pe PC-uri!)
Toate astea se traduc prin faptul ca o sa ai o calitate video mult mai buna pe 4k adica mai multe FPS-uri decat vechiul PS4, suport pentru 8k chiar am vazut ca are si asta e tare, si un sistem audio nou cu soround 3D.
Nu in ultimul timp cum s-a si spus jocurile de PS4 sunt compatibile pe PS5 si asta e ceva de bine.
Vad ca preturile variaza intre 3500 si 4500 in magazin, acum nu stiu daca 4500 de lei merita dar un 3500 mai ales daca e si la oferta cu un joc inclus si/sau 2 controllere eu zic ca da.

| Lukasssz a răspuns:

Da, merita

| TitoJacksana a răspuns:

Da, e o diferenta destul de mare, poti sa te joci în 4K la 60 fps fără probleme, ai backwards compatibility cu jocurile de PS4 și e la un pret accesibil (2500 la flanco, varianta blu-ray)

| Simpatic a răspuns (pentru TitoJacksana):

Daca imi arati acum la Flanco, altex sau eMAG, PS5 cu disk ca e cu 2500 de lei, iti promit ca cumpar 2 bucati! A fost 2500 o oferta pentru o perioada scurta de timp, putini au prins-o.