Tu chiar vrei sa faci un joc si nu esti in stare sa intelegi o eroare de baza in folosirea unui array?
Omule, daca crezi ca nu sunt in stare sa fac un joc, iti pot arata toate scripturile pe care le-am facut si le-am rezolvat problemele, insa astuia chiar nu-i dau de cap si mai am nevoie doar de asta si de scriptul de lupta turn-based si imi voi termina partea de programare, asa ca ori vi cu o solutie ori stai sa spui pretexte sarcastice
Inca o dovada ca trebuie sa inveti programare si pe urma sa te apuci de jocuri? Ai impresia ca o sa stea cineva ca ghiceasca unde iti da tie eroarea in tot carnatul ala de cod, care oricum e incomplet, pe care l ai trantit tu acolo?
E incomplet deoarece n-am implementat si celalalte scripturi cu ajutorul caruia va fi complet si nu l-am completat pentru ca mi-a dat eroare si am spus decat sa continui si s-ar putea sa-mi dea alte erori si sa devin confuz, as stopa pana gasesc eroarea, problema e ca n-am gasit eroarea si ma astept ca cineva mai competent ca mine, sau cu un ochi mai ager sa gaseasca eroarea pentru a o putea repara
Ahh, am copiat scriptul gresit, se pare ca nu deaici vine problema
Ai compilator, compilatorul iti spune si unde e eroarea, inca odata, nu putem noi ghici ce si unde... da informatia completa despre eroare si poate poate
Ramasesem cu impresia ca de aici vine problema insa am vazut ca compilerul arata ca aici e problema deoarece am gresit mai multe linii din alt script de care se foloseste scriptul asta asa ca scriptul asta a devenit nul iar compilerul l-a gasit drept problema, sper sa rezolv problema, oricum multumesc pentru raspunsuri.