Hmm, tata are un prieten ce a ajut un HTC Sensation XE, cu ecranul mult mai mare decat la Ace Plus, si i s-a spart sticla de pe el, si folia de la touch si culmea, inca mai mergea, dar nu prea putea fi folosit, ecranul (cu sticla si folia touch-ului) au costat cam 450 lei si reparatia in jur de 100 (e trebuit sa fie lipita la caldura), la un Ace Plus s-ar putea sa fie mai ieftin, vorbeste cu cei de la garantie, poate stiu ei sa te indrume unde sa te duci cu telefonul (de schimbat nu-l vor schimba, ei schimba doar ce s-a stricat singur, sau reinstaleaza soft-ul).
Bafta!
Pai de obicei ecranu costa cam jumate din pretul telefonul...ca am patit si eu asa si jumate din cat am dat pe telefon mo costat bafta... sper sa ti-l faci
Si telefonul meu merge perfect, nu are nici o problema, insa am inteles ca pretul ar fi de 100-200 de ron. Adica, am un prieten ce a patit asta la un Iphone si el cam asa a dat, si totusi, Ace Plus-ul cred ca ar trebui sa fie mai ieftin. Multumesc frumos pentru raspunsuri, am sa vad ce pot face.
Da... si mie mi se pare scump. Adica, am inteles ca nu poate fi mai mult de 200 de lei.
Lavinia_Cristina_ întreabă: