anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua TPU! Am nevoie de un sfat. Ce laptop imi recomamdati sa fie raport calitate-pret ok?

Răspuns Câştigător
| Eduard619 a răspuns:

Depinde de ce buget vrei
Mai scumpe sunt bune cele de la Lenovo,HP, Apple, Samsung
Mai ieftince Acer, Asus, Dell.

11 răspunsuri:
| Ironwin a răspuns:

Tu iti dai seama ca sunt 1000 de laptop-uri care se incadreaza in cerintele tale? Mai bine ne spui ce buget ai si la ce il folosesti.

| Ironwin a răspuns (pentru Eduard619):

Cum poti sa pui Lenovo sau HP peste Dell? Dell este numarul 1 mondial pe Windows.

| Eduard619 a răspuns (pentru Ironwin):

Daca citesti atent am scris mai ieftine nu mai slabe.happy

| Ironwin a răspuns (pentru Eduard619):

Oricum, nu vreau sa intru in polemica cu tine, dar ai pus pe ultimul loc Dell, deci ieftin=slab la toti comercianti seriosi.

Ai auzit vreodata de ordine aleatorie?
In fine fiecare cu parerea lui

Mersi pentru evaluarea aceia total inutila, daca ai un argument macar poti sa il susti cu un argument ceva...

| Heureuse a răspuns (pentru Ironwin):

Am spus calitate ( deci proprietati medii pte a putea opera comod) si pret! De ex la telefoane intre S7 si galaxy trend poaye fi o cale de mijloc, un J5. Mai gândit ca la laptop ar putea fi la fel.

| Heureuse a răspuns:

Dacă nu răspundeți strict pe ce am întrebat nu o mai faceți. Nu mă ajută, iar toți pentru unu nu mai e valabil in acest context.

| Ironwin a răspuns (pentru Heureuse):

Ai dreptate, este greu sa spui la ce il folosesti si ce buget ai. Calitate pentru mine poate fii total diferit cu calitate pentru tine, asta daca intelegi ce vrea sa spun. Nu te poate ajuta nimeni daca nu vrei sa fii ajutat. Si acum astept un alt raspuns peste 4 zile, daca intelegi si acum ce vreau sa spun. Sa ai o seara placuta.

Nu te mai obosi mai bine. (Au trecut doar 2)

Si eu nu am spus ce inseamna pentru tine calitate ca si pentru mine inseamna un laptap la 1000€. Asa stiu si eu ca si tine. Ma refeream mai mult la firma pentru ca sunt multe si as putea gresi alegand unul care mai tarziu ma va dezamagi. Si nu am intrebat ca si cum nu as fi avut in viata un laptop si vorbesc despre extratereștri. Mulțumesc oricum pentru gest.