| AlexandrulS a întrebat:

Bunicul meu a murit. si am gasit ca un fel de borseta cu cifru in camera sa. iar bunicamea vrea sa o deschide. sugestii? cum ce unde? chiar am mere nevoie de ajutor. mentionez ca am verificat toate datele/nastere etc. ceva tehnic concret?

10 răspunsuri:
| hashu1985 a răspuns:

E cu malai "borseta"? happy

| AlexandrulS explică (pentru hashu1985):

Frate. vb serios. nu este cred un caiet. (valoare sentimantala ) nu pentru mine. pentru bunicamea. daca ar fi malai. big grin ar fi sentimantala pentru mine mai mult. dar asta e.

| hashu1985 a răspuns (pentru AlexandrulS):

Pai taie "borseta" care de fapt banuiesc ca-i un diplomat... si vezi ce-i inauntru, asta in cazul in care "borseta" nu vreun Louis Vouiton de 5000 de cocosmarle laughing in cazul asta umblii cu grija mare ca poate ti-o cumpara madam Udrea

| AlexandrulS explică (pentru hashu1985):

Pai cam asta e si faza. ca de asta nu vreau sa o tai. ca e si scumpa ca e de firm i e foarte veche. deci. e scumpa. ca pana acum era facuta franjuri

| team a răspuns:

Am mere nevoie
Mare, nu mere, ca mi s-a facut foame

| hashu1985 a răspuns (pentru AlexandrulS):

Trebuie sa-i bulesti cifrul...nu prea ai incotro.Sa-mi zici si mie ce era ca tare-s curios laughing

| AlexandrulS explică (pentru team):

Da. acum am vezut mersi pentru corectiebig grin si scuze ca ti-am facut foame. ma duc sa mananc un mar. ca acum si mie imi este poftabig grin

| CataC a răspuns:

Salut
Incearca cu o surubelnita sau cu ce scule se poate s ainlaturi mecanismul. Daca nu se poate sau ar deteriora prea mult obiectul, las'o asa.
Singura varianta ramane sa o iei pe incercari. La 3 cifre ai 1000 de variante, 000, 001... 999, la 4 cifre 10.000, etc, intelegi tu
Faci cateva cand ai timp, banuiesc ca nu e urgent, daca faci tot o data te plictisesti.
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe linga toate prostiile, sa-ti spun acum ceva serios, pentru ca nu trebuie sa strici geanta. Mergi cu bunica ta (ea este mostenitoarea, sotia, etc) la politie. Au ei acolo un serviciu care desface tot fara sa distruga. Nu prea vor sa spuna "baietii", dar daca vei sti sa le explici... poate aveti noroc. Succes.

| AlexandrulS explică (pentru anonim_4396):

Multumesc chiar o sa incerc. daca nu la un lacatus presupun ca se pricepe la asa ceva