Nu e de la windows.
Placa de baza intrerupe alimentarea cu energie electrica atunci cand temperatura unei componente creste prea mult.
Vezi ca exista pe internet programe care arata ce temperatura au componentele( harddisk, procesor, etc)
Sau poate avea si alte cauze, spre exemplu, daca o componenta este defecta, daca e virusat etc.
PS: Du-l la reparatii nu te mai apuca sa umblii tu la bios.
Windows-ul e activat?
Postează un printscreen cu mesajul windows 7 is not gen...
Se închide mereu după exact același interval de timp?
Nu are legatura versiunea de windows cu inchiderea brusca a pc ului...Principala cauza in astfel de cazuri sunt temperaturile, apoi sursa.
Le poti verifica pe rand si sa vezi...
Descarca CPU-Z si dai Stress CPU, si vezi cum se comporta temperaturile.
Daca sunt ok, schimba sursa...
Există și posibilitatea ca să fie din Windows că nu este licențiat (adică nu are codul acela din 25 de caractere).
Este ieftina o licență de Windows 7 pe eMAG.
Nu are niciun fel de treaba acest lucru..Chiar daca nu este licentiat ai niste restrictii, dar nu ti se inchide pc ul in fata.
Nu am timp sa fac lucrul asta, nu sta mai mult de 5 minute deschis apoi se închide de parcă l-aș fi scos din priza
Teriminati frate cu licenta,
http://download.microsoft.com/......fa1218.pdf
Acest link este pentru cei care habar nu au, si se pun sa comenteze aiurea ca este licenta...Cititi Termenii si conditiile si apoi scrieti un comentariu...
PS.Eu ti am spus, mai bine imprumuta o sursa de la cineva si o montezi la tine in PC, daca nu se mai opreste stii de la ce e, daca nu temperaturile.Dar cel mai recomandat ar fi un Service Autorizat.