Buna! O intrebare buna, uite de la ce este: Probabil cu instalarea unor programe in pc sau poate ai incercat sa dezactivezi un program din (msconfig), sau cel mai probabil ai sters fara sa iti dai seama un fisier din temp/dll, si de acea.Ai doar metoda sa umbli in BIOS, sau sa reinstalezi windows.Bafta!
Sal
Sfatul meu este in felul urmator am mai intalnit o asemnea probblema la un pc de almeu nu schimbi nici un Windos.
il inchizi de tot scoti capacul de la carcasa si vezi ca pe placa de baza ai o baterie asezata acolo oscoti de acolo cu o pila daca ai sau cu un varf de cutit cu grija apoi o lasi cateva secunde asa fara baterie apoi o pui cum a fost la locul ei pe placa apoi il redeschizi te rog sa ma anunti daca tot asa face dupa deschidere sper ca o sa fie ok incerca asa
Ba ai o solutie descarca fisierul.dll care iti lipseste si introdul in C:\Users\Homemade\AppData\Local\Temp\nsxD366.tmp\ fisierul il poti descarca de aici http://www.dlldump.com/......nload.html raspunde-mi daca ai scapat de eroare sau ai intampinat alta ca sa te ajut.