Sunt 3 lucrurii de la care ar putea fi,
1_Reinstaleaza windows-ul
2_Daca nu merge nici asa schimba ram-ii
3_Daca nu merge nici asa e de la placa video
4_Daca nu merge nimic dein toatea astea scoate-i bateri si bag-o inapoi peste 10 minute.
Traducerea automată este:
O problemă a fost detectat şi Windows a fost închis pentru a preveni deteriorarea computerului.
Dacă aceasta este prima dată când am văzut acest ecran de eroare Stop, reporniţi computerul. Dacă acest ecran apare din nou, urmaţi aceşti paşi:
Verificaţi pentru a fi sigur că aveţi suficient spaţiu pe disc. Dacă un conducător auto este identificată în mesajul Stop, dezactivaţi driver sau verificaţi cu producătorul pentru actualizări de drivere. Încercaţi să schimbaţi adaptoare video.
Verificaţi cu distribuitorul de hardware pentru orice actualizări de BIOS. Dezactivează BIOS opţiuni de memorie, cum ar fi caching sau shadowing. Dacă aveţi nevoie să utilizaţi Safe Mode pentru a elimina sau dezactiva componente, reporniţi computerul, apăsaţi F8 pentru a selecta Opţiuni avansate de pornire, şi apoi selectaţi Safe Mode "si se incarca Dupa CEVA SE si restarteaza Mentionez ca. Am Windows 7.
Ai scris un km de text în engleză și am dat traducere automată făcută de Google, dar nu am înțeles mare lucru din traducerea automată.
Calculatorul tău are niște probleme pe care eu nu le pricep acum că nu am datele necesare și trebuie văzut ce cineva care se pricepe f bine, comparativ cu cea ce cunoști tu.
O recomandare ar fi să mergi cu calculatorul, la un magazin de calculatoare, că băieții de acolo, oricum se pricep mai bine decât tine.
Dacă ai sistem de operare fără licență sau softuri fără licență, mesajul poate să fie bătaia de joc, de la un program anti-piratare, cu care „te-ai căptușit" de pe net.
Programele anti-piratare în general, nu îți mai permit să îți mai utilizezi calculatorul, dar nu distrug fizic calculatorul.
Din cauza programelor anti-piratare am fost obligat să nu mai folosesc sistemul de operare Windows și atunci am trecut pe Linux-uri.
Linux-uri din grupa Ubuntu.
Am început cu Kiwi ( Ubuntu Linux instalat în limba română) și apoi am trecut Ubuntu Linux instalat în limba română, și cred că același lucru va trebui să faci și tu.
In primul rand verifica daca ai spatiu pe disc
instaleaza din nou driverele
schimba adaptoarele video
si ce zice Google Trans.
Verificaţi cu furnizorul hardware-ul pentru actualizări de BIOS orice. Dezactivează BIOS opţiuni de memorie caching sau shadowing cum ar fi. Dacă aveţi nevoie să utilizaţi Safe Mode pentru a elimina sau dezactiva componente, reporniţi computerul, apăsaţi F8 pentru a selecta Opţiuni avansate de pornire, apoi selectaţi Safe Mode. "
Tu nu te pricepi să îți actualizezi singur bios-ul, așa că stai cuminte.
Tu neputând intra în calculator nici nu știi ce spațiu liber ai pe hard-disc, iar restul indicațiilor, oricum nu te ajută.
Dacă nu ai nimic important în calculator și totul poate să fie șters fără jenă, atunci mergi la un coleg care are internet și să îți facă un Dvd de Bootare cu Kiwi. Kiwi așa cum il știam eu de anul trecut se poate instala în paralel cu Windows-ul tău. Îi dai obținea instalare în limba română și în paralel cu Windows-ul tău, iar atunci îți va șterge ceva de pe hard, ca să se instaleze el dacă nu are unde să se instaleze, că hardul este plin. Instalarea lui Kiwi o faci fiind legat la net.
Din Kiwi că nu mai poți utiliza Windows-ul din cauza softului anti-piratare, vezi ce dracu merită salvat, din ce aveai pe hard, copiind pe un hard extern, dacă ai așa ceva, sau pe DVD-uri.
După ce ai salvat tot cea ce merita salvat, reinstalezi Kiwi cu opțiunea, să șteargă tot hardul și să se instaleze singur, pe tot hardul, tocmai ca să distrugă virușii și ce mizerii mai aveai tu pe hard.
Am mai scris eu despre linux-uri în răspunsurile mele de anul trecut, și poți să citești acele răspunsuri.
Găsești informații despre Linux-urile Ubuntu și pe net.
Să îți intre în cap, că nu ai ce căuta pe net, cu softuri fără licență!
Cam atât ți-am putut scrie, că restul se spun numai intre 4 ochi, sau nu se spun de loc!
Succes!
Se poate să ai și probleme cu una dintre componentele hard ale calculatorului,( și tu spui că este de la placa video și nu te contrazic,) dar mizerii similare pot apare și de la programe /softuri anti-piratare.
Eu am avut probleme de la programele anti-piratare, că îmi stricau mereu calculatorul, după ce m-am conectat la net și am trecut pe linux-uri renunțând la sistemul de operare Windows, și la softurile pentru el.
Eu ți-am recomandat să faci același lucru.
Cu linux-uri nu poți vedea pe net televiziunile Românești care necesită o variantă de Internet Explorer,, care este a lui Microsoft.
Realitatea TV, România TV, A3, A2, B1tv, prost A1, TVR info, etc se pot vedea și în linux cu Chromium sau cu Mozilla Firefox.
Nu ai cum să vezi posturile bune: N G, NG Wild, Discovery, Discovery Science, Discovery World, etc pe net, sau se poate, dar nu știu eu, cum trebuie să fac.
Nu poți să vezi Pro tv, National, N24, Kanal D, etc.
O parte din astea le poți vedea pe monitor, dacă ai antene bune și un Tv-tuner extern bun.
De fapt se poate și explică în acest tutorial pe care nu l-am înțeles eu bine, deci se pot vedea și posturile Românești dacă reușești să îți instalezi această aplicație, și dacă îți merge treaba. Îți instalezi aplicația după indicațiile din acest tutorial.
http://linux.videotutorial.ro/......ic-ocelot/