| HaChick a întrebat:

Cand eram mic, aveam o "jucarie magica" al carei nume nu il stiu. Era un fel de monoclu lung de max.20 cm, cu mai multe lentile prin care cand priveai, vedeai tot felul de forme geometrice in diverse culori pestrite de-a dreptul halucinante. Cred ca era unul din simbolurile hipiotilor, crea tot felul de iluzii optice in functie de cum il roteai si spre ce il indreptai (culori, lumina, etc.). Stie cineva cum se numeste acest instrument? Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Rony23 a răspuns:

Cred se numeste caleidoscop

5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Salut!
Instrumentul de care vorbesti se numeste caleidoscop. Ai aici cateva imagini. Cu siguranta asata e ceea ce cautai. Mi-ar fi placut sa am si eu unul.
http://www.google.ro/......tp?/search

| piti77 a răspuns:

Se numeste caleidoscop

| HaChick explică (pentru Rony23):

Multumesc pentru raspunsul promt! Iti dau funda pentru ca ai fost primulwinking

| HaChick explică (pentru dannyel86):

Multumesc frumos pentru raspuns, imi pare rau ca nu ai avut si tu un caleidoscop. Stiu cum este sa iti doresti ft mult ceva cand esti copil; eu imi doream arzator o masinuta din aia pentru copii, cu pedale si volan. Plangeam in hohote cand imi ziceau ai mei ca e prea scumpa, ca doar copii de "chiaburi" se plimba cu asa ceva. tongue Sunt sigur ca toate aceste goluri le vom umple cand le vom cumpara copiilor nostri tot ceea ce ne doream cand eram noi copii. Numai bine! happy

| HaChick explică (pentru piti77):

Mersi! happy