| ReignForest a întrebat:

Când mi-am făcut cont de tik tok îmi cerea să adaug interesele(maxim 5 parcă).Cum pot să mai adaug altele pentru că la cineva pe tik tok apare unele videoclipuri cu ceva ce mă interesează și la mine nu apare.Cum fac?

6 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Uita-te la clipurile care te intereseaza, da follow la oameni cu continut care te intereseaza si algoritmul lor iti va ajusta preferintele automat.

Alegerile alea de la inceput e doar ca sa aiba o idee ce sa-ti arate dupa ce instalezi aplicatia.

| Andrei0003 a răspuns:

Ieși din aplicație, te duci pe home screen, stai cu degetul pe iconița aplicației, apare un meniu și apeși pe dezinstalați.
Îți va face mult bine.

| Eriii a răspuns:

La inceput iti da chestii trendy in general si trendy din tara ta(chiar daca nu ii dai accept tot iti ia locatia). Eu am cautat la inceput ce ma interesa si am dat like la alea, dupa mi-au aparut automat clipuri cu aceleasi hastaguri de la clipurile pe care le-am cautat si le-am dat like. Alta varianta ar fi sa cauti hastaguri si sa le dai follow. Ex:
Caut #reteteculinare, dau follow. Imi vor aparea pe for you tiktokuri cu acel hastag(sau la following, nu sunt sigura)

| MarianWLF a răspuns:

Nu mai da like clipurilor care nu te intereseaza, si astfel vor disparea, acum o luna mi-am luat tiktok, era plin de manele, acum dupa o luna, imi apar numa clipuri cu psihologie, horror, muzica, sport, unele amuzante, lucruri de care sunt interesat, procedeaza la fel, tiktok iti da mult mai mult decat interesele selectate de tine, de aceea trebuie ignorate cele care nu iti plac.

| UserRo10 a răspuns:

Dezinstaleaza aplicatia si instaleaz-o din nou. Contul nu se pierde, dar vei fii intrebata din nou ce interese ai si se reseteaza ce primesti pe foryou

| ReignForest explică (pentru MarianWLF):

Dacă nu d-au like la un video îmi apare mai târziu și sau următoarea zi clipuri de la aceiași persoană și sau interese, iar daca d-au like la unele clipuri nici că mai apar