pai dupa calculele mele extrastelare ieri a fost sfarsitul lumii dar nu a ajuns inca si la noi in tara...ca stii ca la noi ajung noutatile mai greu...doamne ce intrebari...suna pe OTV la astrologi poate te mint ei mai frumos ca noi...
Sfarsitul lumii poate fi si acum si maine si peste o luna si peste un an si peste 1000 de ani nu poate sti nimeni asa cum e noi trebuie sa fim mereu cu sufletul curat si pregatiti de moarte. puneti-va intrebarea (oare cineva stie cand o sa moare?)v-ati intrebat asta vreodata? asa nici sfarsitul lumii nu putem sti cand vine pentru ca vine ca si cum vine moartea
Ati vazut filmul cu 2012? Daca este ca in film as vrea sa fiu divortata, cu 2 copii si fostul sot sa fie actorul acela din rolul principal care m-ar salva. Cam asa cica as scapa dar va fi insa o problema: or fi americanii asa destepti incat sa construiasca navele salvatoare din film? Dar, lasand gluma la o parte...nu cred ca omenirea poate inca sa prezica asta insa cred ca este posibil ca la un moment dat, nu se stie cand, sa apara modificari climatice sau de alta natura atat de drastice incat vietuitoarele Terrei sa aiba de suferit ireversibil. Sa speram ca nu va fi in timpul vietii noastre, a copiilor sau nepotilor nostri...cine stie? poate va fi candva cand omenirea va fi mult mai evoluata ca acum si poate cei de atunci vor gasi calea de salvare. O zi frumoasa va doresc si fara sfarsit!
Sfirsitul lumii deja sa inceput! Uitativa ce se pertrece in lume.Nu asteptati potopul s-au sava cada mereoriti din cer omenirea singura seva sinucite prin chestiile pecare le face. Bucurativa de vieata si traitio din plin. Mai putin TV priviti si totul va fi ok.PS: "Cum iti vei asterme asa si vei dormi".