pai dupa calculele mele extrastelare ieri a fost sfarsitul lumii dar nu a ajuns inca si la noi in tara...ca stii ca la noi ajung noutatile mai greu...doamne ce intrebari...suna pe OTV la astrologi poate te mint ei mai frumos ca noi...
Sfarsitu lumi va veni cand va vrea Bunul Dumnezeu. Si nu cum spun multi ca in 2012. Poate se va intampla ceva semnificativ sfarsitului lumi atunci dar nu cred ca exact atunici va veni. Trebuie sa avem grija cand va veni sa nu ne lepadam de Dumnezeu sa nu acceptam actele acelea biometrice in nici un fel. Iar tu Mr. Mike nu-ti mai bate joc ca va veni in curand va veni si ai sa vezi si nu ai sa crezi. Pentru tine larisuca iti doresc numai bine si sanatate si sa ai nadejde in Dumnezeu ca El ne va ajuta pe toti ai sa vezi trebuie sa crezi in El si sa mergi la biserica si sa te rogi ca sa-i fii pe placul Lui. DOAMNE AJUTA.
Pai larisuca eu am 11 ani si vreau sa te intreb ceva: dc vazi doar parte proasta si vr sa stii cand vine sfarsitul lumii? n-ar fi mai bine sa iti traiesti viata si sa te bucuri de fiecare moment in loc sa iti faci grij ca poate vineee.hai mai lasa-ma daca vine sa vinaa si o sa strig in gura mare sa ma auda toti :"mi-a placut viataaa..."