Cum nu reusesti sa te decizi si pui intrebarea de atatea zile(Apraope saptamani), iti fac o propunere. Ia un ban. Cap-nVIDIA, pajura-radeon. Si dai de 3 ori cu banul. Si vezi care a cazut de mai multe ori, si pe aia o alegi...(ps: daca nu poti sa alegi tu una...dai cu banul)
R9 e mai bun. Are rezolutie maxima mai mare, BUS mai mare. In rest sunt cam la fel
Alege AMD deoarece este putin mai performant.Nu cu mult dar mai bun. Diferente nu iti zic ca oricum nu o sa le pricepi.
Ambele sunt placi foarte bune. Eu as alege nVIDIA deoarece mai lucrez uneori in programe in care nVIDIA(cuda) ofera avantaj. Dar in cazul tau, cum e gaming, as alege radeon.
Am dat cu banul cum ai zis tu. Daca puneam cap NVIDIA cadea NVIDIA si daca puneam pajura NVIDIA cadea tot NVIDIA. Sper sa fie o alegere buna. Merci. Si imi mai poti spune daca imi iau procesorul FX-6300 daca este bun.
Da, este un procesor bun. Nu ai de ce sa iti faci griji. Ca si performanta: e udneva intre un i3 si i5, insa pretul este chiar cat al unui i3, deci e ok.
Oricum, repet, nu o sa ai probleme.
Mai bine se descurca Intel in jocuri decat amd... in plus este mai rece, coolerul mai ok... etc
Dar costa mai mult si bugetul meu maxim e cam tot ce am pus. Dar FX 6300 e mai bun decat i3. Vroiam sa stiu daca s-ar descurca.
FloFlorentina întreabă: