Pai windows xp ar consuma cel mai cel mai putine dar dintre asta doua 7 categoric si cu jocurile. windows 7 clar mai bun pentru ca unele jocuri au fost facute cand nu era w8 si nu merg!
Windows 7 e mai bun in jocuri decat windows 8, windows 8 e mai bun pentru internet.
Totul depinde de PC, nu de windows.
W 98 - Cel mai bun din trecut.
W XP - Urat si naspa optimizat
W 7 - Perfect
W 8 - Perfect
In fuctie de windowsuri fiecare consuma mai mult. Daca vrei ca PC-ul tau sa arate ca la ultimul fraier doar pentru un joc, baga-ti XP si ramai OldSchool Forever, daca vrei sa fii odata cu lumea, baga-ti 8 (sau daca nu ai minim 3 gb ram, recomand 7, nu e mare diferenta intre cele doua)
Eu am windows 8, in gta 4 am peste 50fps-uri pe setari maxime(am placa video buna, gtx 660 ti), dar daca bag windows 7, fps-urile vor creste sau vor fi cel putin la fel?
Ba boule windows xp consuma foarte putine resurse si este folosit de gameri.Intrade-var windows 7 este foarte bun dar windows 8 draga boule este pentru tablete tampitule daca nu stii nu te baga.
Nici un gamer nu foloseste XP (in Romania nu prea sunt gameri, asa ca nu vorbest de satanapc sau alti copii). Windows 8 pe tableta? Glumesti nu? Eu de pe ce windows crezi tu ca scriu acum? Nu le prea ai cu "tehnologia". Si limbajul tau e de un copil de 5 ani, nu stiu de ce ti-am raspuns inapoi. Nu-mi lasa reply caci nu-l bag in seama.
Today's kids.
Nu deoarece windows 7 consuma mai multe resurse decat windows 8.
GoogleUser întreabă:
AlexStefan1 întreabă:
YzuD întreabă: