| bogdan324 a întrebat:

Care consuma mai multe resurse? si care este mai bun in jocuri? windows 7 sau windows 8? sa imi ziceti din experienta!

10 răspunsuri:
| BlackBoyHD a răspuns:

Pai windows xp ar consuma cel mai cel mai putine dar dintre asta doua 7 categoric si cu jocurile. windows 7 clar mai bun pentru ca unele jocuri au fost facute cand nu era w8 si nu merg!

| OnuOnulică a răspuns:

Crede-ma windows 7 e cel mai bun.

Răspuns utilizator avertizat
| DenisIonut01 a răspuns:

Windows 7 e mai bun in jocuri decat windows 8, windows 8 e mai bun pentru internet.

| BogdanVasc a răspuns:

Totul depinde de PC, nu de windows.
W 98 - Cel mai bun din trecut.
W XP - Urat si naspa optimizat
W 7 - Perfect
W 8 - Perfect

In fuctie de windowsuri fiecare consuma mai mult. Daca vrei ca PC-ul tau sa arate ca la ultimul fraier doar pentru un joc, baga-ti XP si ramai OldSchool Forever, daca vrei sa fii odata cu lumea, baga-ti 8 (sau daca nu ai minim 3 gb ram, recomand 7, nu e mare diferenta intre cele doua)

| bogdan324 explică (pentru BogdanVasc):

Eu am windows 8, in gta 4 am peste 50fps-uri pe setari maxime(am placa video buna, gtx 660 ti), dar daca bag windows 7, fps-urile vor creste sau vor fi cel putin la fel?

| Danişor a răspuns (pentru BogdanVasc):

Ba boule windows xp consuma foarte putine resurse si este folosit de gameri.Intrade-var windows 7 este foarte bun dar windows 8 draga boule este pentru tablete tampitule daca nu stii nu te baga.

| BogdanVasc a răspuns (pentru Danişor):

Nici un gamer nu foloseste XP (in Romania nu prea sunt gameri, asa ca nu vorbest de satanapc sau alti copii). Windows 8 pe tableta? Glumesti nu? Eu de pe ce windows crezi tu ca scriu acum? Nu le prea ai cu "tehnologia". Si limbajul tau e de un copil de 5 ani, nu stiu de ce ti-am raspuns inapoi. Nu-mi lasa reply caci nu-l bag in seama.

Today's kids.

| Danişor a răspuns (pentru BogdanVasc):

Nici nu stiu cine este satanapc.Satanistule

| Marius_Florin_1994 a răspuns (pentru bogdan324):

Nu deoarece windows 7 consuma mai multe resurse decat windows 8.