| georgiana967 a întrebat:

Care e faza cu ask.fm si de ce toata lumea pe facebook se milogeste sa ii adresezi o intrebare?

Răspuns Câştigător
| τττ a răspuns:

Este o nouă modă pe FaceBook să ai cont pe ask.fm, acolo poți primi întrebări de la persoane care nu se semnează, normal că întrebările sunt de genul "mai ești virgină?"; "ce e cu paranteza dintre picioarele tale?"; "cu fața asta faci Crăciunul?", pentru că toți sunt șmecheri și hateri când sunt sub anonimat.
Partea amuzantă este că mulți se plâng că primesc întrebări stupide, ei așteptându-se la foarte multe complimente și la întrebări decente, care să-i ridice în slăvi, să-i laude și să-i sărute în dos.
Din curiozitate, am mai trecut și eu pe câteva astfel de pagini, am văzut că majoritatea dintre cei care își fac cont pe acea idioțenie cer ca cei care le pun întrebări mai puțin decente sau își bat joc de ei să se semneze, iar asta este o idioțenie mai mare ca site-ul ask.fm, chiar dacă este foarte greu de ajuns la acel grad.
Deschizându-ți un cont pe acel site le dai șansa tuturor haterilor să își bată joc de tine, să-ți spună ceea ce nu-ți pot spune decât sub anonimat. So, nu vă mai plângeți că sunteți înjurați, este numai vina voastră.
Gândiți logic, dacă cineva vrea să-ți adreseze o întrebare decentă, ți-o poate adresa direct pe FaceBook sau de ce nu, în față, dar dacă vrea să afle ceva mai puțin decent, devine tipul șmecher și ironic, încercând să fie troll sub anonimat.

20 răspunsuri:
| xXFrappeGirl a răspuns:

Pentru ca toata lumea vrea intrebari cu anonim, multe dintre ele neavand nici un rost, ca de ' se mai plictiseste lumea! [ Pe ask fm, oricine iti poate pune o intrebare anonima sau nu... ]

| positivity a răspuns:

Chestia asta cu "ask.fm" e noua modă.
Nu am cont pe aşa ceva, însă, cred că acest site cu întrebări te scapă oarecum de plictiseală.

| georgiana967 explică:

Ai gresit raspunsul!

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

E un nou mod de socializare,
noua moda, acuma nu mai lasi comm pe facebook ci pe ask laughing

| VampDiaries a răspuns:

Ask. Toti se milogesc pe facebook deoarece nu primesc intrebari sau le primesc dar foarte rar. Putini sunt interesati sa-ti dea intrebari mai ales ca nimeni nu stie daca ai sau nu cont. Ei isi fac un fel de publicitate.

| LNK a răspuns:

Mie una mi se pare penibila chestia asta cu ask.fm.
Tot news feed-ul mi-e plin de milogi d-astia car vor intrebari de parca ar fi mari vedete sau ceva de genu'.
Sa ma mai scuteasca. laughing

| Helen99 a răspuns (pentru τττ):

Like a boss!

| georgiana967 explică (pentru Helen99):

What "Like a boss"?

| Helen99 a răspuns (pentru georgiana967):

straight face Adica ma refeream ca sunt de aceeasi parere! big grin

| georgiana967 explică (pentru Helen99):

Am inteles, am intrebat fiindca pentru bine "like a boss" are alt inteles.

| Killeramaster a răspuns:

Habar n-am care e faza, dar e noua moda. Acum toti isi bat joc de tine pentru ca poti sa pui intrebari anonime.Am avut tampenia asta dar am sters contul, mi s-a parut o porcarie. Acum noua moda e sa cersesti intrebari pe facebook. Nu iti recomand sa iti faci contbatting eyelashes.

| Mada111 a răspuns:

Exista vreo aplicatie care sa vada cine a fost anonimul din spatele comentariului? Sper sa nu se inventeze niciodata :-s Mi-e frica ask-ul asta sa fie facut special pentru a pacali anonimii care cred ca raman cu masca, insa persoana intrebata sa vada de la cine este. I'm scared :-s oricum daca nu este asa, o aplicatie dintr-asta ar fi buna pentru facebook

| Ayiana a răspuns (pentru τττ):

Voiam sa-mi fac si eu cont sa vad ce porcarie o fi ask.fm,dar acum ca ai spus ca e o idioțenie, nici nu-mi mai fac cont.Mersiwinking!

| τττ a răspuns (pentru Ayiana):

Pentru nimic!

| NoahRJ a răspuns (pentru τττ):

Mai pe scurt acei "Hateri" despre care vorbesti sunt oamenii normali din 2013!

| elyfel a răspuns:

Nu au ceva mai bun de facut

| Maria_Ana_1991_TFCM a răspuns:

Pai sincer nici eu nu am inteles happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca Ask.fm e o PORCARIE.

| DavidUnicorn a răspuns:

Ask.fm este site-ul care îţi sunt adresate întrebări de cunoscuţi sau de persoane necunoscute sau poţi primi şi întrebări anonime ( aceste întrebări sunt puse de persoane normale care te pot întreba orice dar nu poţi afla cine sunt acele persoane ) de asemenea şi tu poţi da îtrebări! O zi bună!