| barbosu213e a întrebat:

Care este cea mai buna versiuna de windows 10 64 bits?(care consuma cele mai putine resurse)
I5-2400
Gtx 750ti
8gb ram
120 gb ssd
500 gb hhard disk

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Windows 10 Pro, x64, de pe site-ul oficial, apoi elimini tot bloatware-ul, si va consuma mai putine resurse.

Am zis Pro, ca sa iti permita sa pui Auto Updates pe Off.
Dupa ce o sa elimini inutilitatile din el, sa va misca mai bine decat o varianta Home la care nu "bibilesti".

Exista 2 metode de a face acest lucru.
1) Windows 10 Debloater + totul de la Privacy pus pe Off (mai putin Camera si Microfonul) + cateva servicii inutile oprite

2) Cortana si telemetria oprite, aplicatiile moderne dezinstalate (si puse altele in loc, ce se misca mult mai bine, si ofera totodata si mai multe optiuni, ex: IrfanView, AIMP, VLC... ), AutoUpdates pe Off, servicii inutile oprite,
Totul de la Privacy pus pe Off, plus alte cateva setari prin registrii si Settings.
Iar daca vrei sa mergi la extrem, cu Revo Uninstaller se pot dezinstala si restul aplicatiilor moderne (cele care nu se pot in mod direct), dar nu e nevoie sa mergi atat de departe.

Daca nu te descurci, ma poti contacta si iti arat in detaliu ce trebuie facut.

Dupa ce modifici tot ce am pus mai sus, se va misca la fel de bine precum W7.

Exista probabil versiuni "Lite" pe net, dar e extrem de periculos sa instalezi asa ceva. Nu stii cine le-a modificat, ce a impachetat acolo...
Mult mai sanatos e sa iei versiunea originala si sa o adaptezi tu, cum ti-am aratat mai sus.

3 răspunsuri:
| Mirel4412 a răspuns:

Windows-ul nu e un joc care da consume resurse mari. Fisierele lui au 16gb, la specificatiile tale nu conteaza ce versiune de windows iei, ia-ti wind. 10 home.

| barbosu213e explică (pentru NLS):

Raul4.2.3 pe insta, o sa reinstalez windowsul sapt viitoare si o sa am nevoie de ajutor, mersi

| The10ga2mati a răspuns:

Recomand

www.license-soft.ro

Am cumpărat si este totul ok, livrare instant

Întrebări similare