Daca vrei de gaming recomand sa-ti faci un PC din piese de pe PC Garaj deoarece
-un PC rezista mai bine la caldura
-un PC poate fi curatat mai usor de praf
-stai in pozitia care trebuie la calculator
-calculatoarele super-performante de gaming nu sunt laptopuri ci PC-uri
Un calculator decent ti-l poti face cu 40-45 de milioane (mult mai ieftin decat un laptop)
Laptop Acer Aspire e mult mai bun decat Dell mai ales ca laptopurile si pc-urile de la Dell fac fite
Laptop Acer Aspire 5750G-2434G50Mnkk Intel® CoreTM i5-2430M 2.40GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GT 520M 1GB, Microsoft Windows 7 Home Premium, Black
Primul Acer, deoarece Este CoreTM i5-2430(fata de Dell i5-430M) Are 4gb-memorie ram, 500GB-fata de 32- are place nVIDIA -cea mai buna firma de placi-, suporta windows 7...
Celalalt nu stiu exact daca suporta.
DEll fara sa disutam... o sa imi dai dreptate cand o sa til iei... sa te tina mult timp
Primul as zice si eu? dar ce model de placa e 520-ul ala? exista varianta si pe 64 si pe 128 bit DDR3 sau GDDR5.
Daca ar fi sa vorbim de marca, Dell e mai bine finisat si mai calitativ decat Acer, dar ca si performante, ar fi mai bun Acer-ul, dar daca acel geforce 520m este pe 64 bit, nu e aproape nici o diferenta fata de ati hd 5450. e o idee mai buna, dar nu cu mult. parerea mea este sa te orientezi dupa un gt 555m ( daca bugetul permite). doar asa ca fapt divers, eu am gasit la mine in oras la un magazin, o configuratie asemanatoare, un Asus, i5 2430m 2. 4ghz, 8 gb ram DDR3 1333mhz, hdd 750gb 7200rpm, geforce gt555m 2 gb 128 bit, freee-dos, la 3000 ron. nici aceasta placa video nu iti ofera detalii maxime la jocuri, dar e decenta.
Laptop Asus G53SW-SX098V cu procesor Intel® CoreTM i5-2410M, 2.3GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GTX 460M 1.5GB
de acesta pentru gaming ce zici?
Laptop Asus G53SW-SX098V cu procesor Intel® CoreTM i5-2410M, 2.3GHz, 4GB, 500GB, nVidia GeForce GTX 460M 1.5GB
de acesta ce zici?
Placa e cu mult mai buna decat 520m, 460-ul e pe 192 bit GDDR5. pentru mai multe detalii :
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-460M.33612.0.html
ar fi mers un procesor ceva mai rapid, dar cred ca va face fata.
Lol. 40-45 milioane un sistem. Lol. Notebook-urile au ajuns mult mai bine echilibrate ca un desktop, pentru că asta se vinde acum. Lumea vrea să fie mobilă, aşa că apelează la laptop şi tablete. În rest, un sistem de gaming îl configurezi la maximum 25 de milioane, nu ştiu ce magazin de ţigani ţepari e ăla la care faci reclamă, dar are nişte preţuri absolut delirante. Desigur, proştii pot pune botul la vorbele voastre şi sunt sigur că sunteţi gata să faceţi pe oricine să cumpere ce nu are nevoie. Dar să nu exagerăm. De banii ăia, apropos, iei un Alienware, laptop destinat gamingului, care flegmează cu boltă pe desktopurile voastre penibile.
Ca parerea mea de un cunoscator in domeniu, Performantele lui Acer sunt mai bune decat cele DELL, Adevarat, probabil si pretul e ceva mai mic la Acer. De ce? Fiindca Acer foloseste produse reciclate, si da, am facut prostia acum 2 ani sa-mi cumpar un Acer 5740G 500gb, 2, 26Ghz Ati HD5650. In 2 ani s-au defectat urmatoarele:
-Mufa de alimentare [L-am dus in service in luna a 10a]
-Hard-disk-ul prezinta uzura (Urmeaza sa-mi cumpar un HDD nou, din pacate numai pot face nimic pentru repararea HDD-ului)
-Acum o luna mi s-a ars difuzorul din stanga (cauza necunoscuta)
-Laptop-ul unei prietene are tot Acer, si in incercarea de ai instala Wireless-ul si cu ajutorul celor de la Acer Support am ajuns la concluzia ca trebuie dus la service, probleme cu placa de retea wireless.
-S-a rupt incarcatorul (Cumparat unul nou)
Aceasta este lista neagra la Acer, de asemenea, dupa intamplarile astea, NU RECOMAND NIMANUI ACER! Mai bine dai inca vreo 3-4 milioane in plus si iti cumperi alt laptop, dar in nici un caz ACER!
In concluzie recomandarea mea este DELL.
Sustin parerile lui PACC, si loveyouschatz
Cu bine
Din punctul de vedere al placii, clar Asus-ul. cat despre procesoare, sunt exact la fel, 2430m cu 2410m, singura diferenta acel 0, 1 ghz la frecventa, deci nu cred ca va fi o problema. Dar zi-mi unde ai gasit aceasta configuratie, ca eu nu am intalnit-o pe nici-unde.
Alegera ta, dar daca il iei pentru gaming, (parerea mea) vei face cea mai mare greseala ( dpdv al placii video). Stiu ca Acer-ul e mai ieftin, dar crede-ma diferenta de bani dintre acel Acer si acel Asus se merita pe deplin, dar din nou zic, alegerea ta.
Pana la urma cred ca iau un procesor si niste rami (auzi ai id de mess ca vreau sa stau un pic de vorba)
rlr09 întreabă:
ShNySnYGer întreabă:
micky întreabă: