Cel la pretul de 1.449 este mai bun decat celalalt la procesor si spatiu in hard 1Tb
Insa cel cu 1.399 are placa video mai buna, acuma tu decizi, insa eu as opta daca ii sa imi cumpar pc eu as lua pe bucati pentru ca fiecare are procesor bun si placa video slaba sau invers
Si cam ce jocuri ar rula mai bine pe cel cu procesor mai bun si spațiu mai mare, si pe celălalt cu placa video mai buna ce jocuri ar rula. daca poti pe nume.si procesorul la ce ajuta? si placa video la ce ajuta? nu ma pricep prea mult la pc.
Cel mai bine ai lua pe cineva care se pricepe la calculatoare sa vina cu tine si sa iti ieu calulator pe piese. Stabilesti un buget si iti iei de cat poti pentru ca...pentru jocuri iti trebuie procesor/placa video bune si cat mai multi rami
Lăsa.deci pana la urma care pc e mai bun si pe care sa meargă cat mai bine jocurile?
Cel mai ieftin. Pentru ca cel mai scump nu are placa video numai cea integrala dar... poti sa il iei pe cel mai scump si apoi sa iti cumperi si o placa video...eu zic ca asa ii cel mai bine iar daca nu ai destui bani ia-l pe cel mai ieftin
Dar la cel mai scump iti trebuie sa iti iei separat placa video ca nu are numa cea integrala si aia ii cam slabuta