| torsi a întrebat:

Care stiti un program care reda melodia de la coada la cap? FUNDA pentru cel mai bun raspuns.
P. S. am auzit ca daca asculti o melodie rock asa suna ca satana... sau ceva de genul. big grin

Răspuns Câştigător
| angel74dm a răspuns:

Îţi trebuie Audacity.

1 After downloading and installing the free Audacity software from http://audacity.sourceforge.net/, open the program and drag your music file into it.
2 Choose "Edit," "Select," then "All" to make sure you are selecting the whole file.
3 Select "Effect" and then "Reverse" to the reverse the file's waveform. It will now play backwards.
4 Click on "File" then "Export as WAV..." to save the newly-reversed file in whatever directory you want.
5 Open the file in Windows Media Player. You can now enjoy the experience of a backwards file.

8 răspunsuri:
| daiannadia a răspuns:

Da asa se spune doar ca sa te speri dar ar fi bine sa nu crezi in chestia asa cu satana

| grgdlk a răspuns:

Winamp vere, Bsplayer, Windovs mediaplayer si care mai vrei tu
tie iti reda melodia decat jumatate?

| torsi explică (pentru grgdlk):

Mi.o reda toata.
un exemplu ca sa intelegi mai bine (poate nu m.am exprimat clar) : melodia are 2:32
eu vreau sa mi.o redea de la 2:32 la 0:00 INVERS adica!winking

| klameteo a răspuns:

Programul se numeste Audacity(trebuie sa-l descarci). Inregistrazi o melodie si apoi dai pe efect, si acolo ti se deschid mai multe efecte da tu trebuie sa dai pe inverseaza si apoi dai pe play. Funda?

| torsi explică (pentru daiannadia):

Nu cred stati chill laughing. da am nevoie de programul acesta... si am scris si chestia aiawinking

| Miauti a răspuns:

Da asa e! daca asculti rock il auzi pe satana. Iar daca asculti muzica crestina il auzi pe dumnezeu.

Iar daca asculti manele il auzi pe basescu.

| torsi explică (pentru Miauti):

Dude, era o gluma... straight face. da mi.a placut aia cu base big grin

| FaraSareDoi a răspuns:

Mother of God. straight face
Tu ce gen asculti? Manele? laughing