| SonicAndrei a întrebat:

Care sunt diferențele între plăcile nVidia Quadro și GeForce? Din câte știu până acum, GeForce sunt dedicate gaming-ului, iar Quadro video editing-ului. Dar, dacă am lua 2 plăci la același pret (să zicem GTX Titan Black vs Quadro K4000 - aprox. 4.800.000 lei) ar fi mari diferențe de gaming/editare între cele 2?

Răspuns Câştigător
| Striker14 a răspuns:

Nu sunt imense, dar daca vrei gaming, ia gtx titan happy

5 răspunsuri:
| SonicAndrei explică (pentru Striker14):

Îmi voi lua un calculator, în viitor, special pentru gaming, dar și, în primul rând, pentru filme. Deci voi avea nevoie și de un super procesor. Deci Quadro are performanțe puțin mai mici în gaming decât GeForce și invers?

| Striker14 a răspuns (pentru SonicAndrei):

Putin, foarte putin laughing)
Daca vrei un proceor, un core i7 high end recomand, ca sa nu faca bottleneck cu placa video happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Quatro sunt dedicate celor care se ocupa cu AutoCad, Autodesk(programe de editing cum ai spus tu), iar GTX Titan este dedicata gaming-ului!

| SonicAndrei explică (pentru Striker14):

Chiar i7 octa core am de gând să-mi iau! Vreau un procesor care să salveze un film 4K de o oră într-o oră (maxim), nu în 10 ore cum ar face i3-ul meu. Oricum, mai sunt vreo 3 ani până atunci fiindcă nu-mi permit acum.

| SonicAndrei explică (pentru anonim_4396):

Asta așa e. Cred că voi rămâne la GeForce pentru jocuri, cred că e suficient și pentru făcut filme. O ultimă întrebare: cât crezi că va costa peste aproximativ 3 ani GTX Titan, având în vedere că vor apărea și alte modele?