| Vali215 a întrebat:

Care telefon vi se pare mai bun, overall, dintre Iphone 16 pro Max, Samsung s24 ultra și Samsung S25 Ultra? Vreau o părere și despre camere și baterie happy

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Motorola.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai nevoie de un telefon asa scump si performant pentru ca:

-faci ceva bani cu el, foto, video caz in care trebuie sa te informezi de undeva mai in detaliu si parerea noastra nu conteaza ca poti evalua si tu care e mai bun

-vrei doar sa te dai mare cu telefonul caz in care iti iei Apple

-ai bani si vrei sa ii spargi pe un telefon sa fie caz in care nu cred ca ai sa vezi mare diferenta intre ele

| Cinic a răspuns:

Samsung s25 ultra.
One ui 7 la fel de fluid ca ai ios dar mult mai cusomizabil si personalizabil.
Procesor: Snadrogon 8 elite de pe S25 este superior fata de M18 iphone. Pentru prima data in istorie! Samsung are un ecran net superior fata de iphone. La poze sunt cam la fel, dar la partea video nu m-am uitat inca deci nu stiu ce raspuns sa iti dau. La baterie dupa statisticile de pe gsm arena tot Samsung sta mai bine. La protectia sticlei de pe ecran tot Samsung sta mai bine cu noul corning gorilla glass armour 2 vs doar glass form gorrila asa cum scrie pe specificatiile de pe gsmarena. Oricum ambele telefoane sunt top, nu ai cum sa dai gres indiferent pe care il alegi. Eu personal daca as avea bani mi-as lua s25 ala normal ca este compact.
Momentan am un Samsung Xcover 7. Nu este performant dar este mai mult decat suficient pentru necesitatile mele. Este rugged si cu baterie detasabila, asa ca daca se deterioreaza bateria o pot schimba singur fara sa ma duc la service. Cel ma probail urmatorul meu telefon va fi tot un Samsung xcover sau un Motorola.