Http://www.videotutorial.ro/ - au o activitate continua din 2008 pana acum.
Pai spune asa. Si din nou, sunt o galagie de site`uri utile, chiar si numai pentru mine. Nu am niste pagini anume pe care caut indiferent de ce`mi trebuie. Depinde de domeniu.
Si nu, n`am site`uri pe care intru cu regularitate ca sa le numesc 'utile'. Cand am nevoie de ceva, dau un search pe Google(care e motor de cautare, nu site) si imi aleg pagina care mi`e de cel mai mare ajutor.
Softpedia.computergames,4tuning,wikipedia,gustos.ro. Ai zis utile, nu de conversaţie, fbk, mess, etc
Sunteti frustrati din cale afara cu facebook sau alte prostii.
Anamaria3000, la intrebarea ta se poate raspunde doar cu o alta intrebare. Utile pentru ce anume? (pentru ce categorie de folosinta sa fie utile).
Păi Clopoţel ( mă ajută pentru şcoală ), SunPhoto... tot aşaa, e un site bun şi folositor! Şi altele de socializare, care sigur le ştii!
Aah, dah... şi Trilulilu ( pot viziona şi cauta orice pe el )! P. S. : am uitat să-l menţionez.
Google si wikipedia, secrele lui lovendal si stirile protv ca sa vad ce ne mai mint toti
Fara suparare, dar la ce ti-e util facebook? ce te invata, cu ce intreprinderi ramai dupa ce inchizi fereastra de facebook?
AndrewBa întreabă: