anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Care vi se par cele mai utile site-uri? In afara de tpu.ro

19 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Google, youtube, wikipedia...

| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Http://www.videotutorial.ro/ - au o activitate continua din 2008 pana acum.

| DiamondEyes a răspuns:

Google,
Sodahead
Thumblr
Lookbook
Descopera.ro
Mediafax

| xBya a răspuns:

Utile cui? Si pentru ce?

| Igama a răspuns (pentru xBya):

Oricui pentru orice.

| xBya a răspuns (pentru Igama):

Depinde de interesele fiecaruia, fata mea.
Nu exista site care sa fie util absolut oricui sau pentru orice chestie. De aia exista atatea site`uri cu diferite (in)utilitati, ca sa-ti alegi ce vrei.

| Igama a răspuns (pentru xBya):

Asta e logic, "fata mea". Aici era momentul in care TU spuneai ce site iti e util TIE si la ce tongue

| xBya a răspuns (pentru Igama):

Pai spune asa. Si din nou, sunt o galagie de site`uri utile, chiar si numai pentru mine. Nu am niste pagini anume pe care caut indiferent de ce`mi trebuie. Depinde de domeniu.

Si nu, n`am site`uri pe care intru cu regularitate ca sa le numesc 'utile'. Cand am nevoie de ceva, dau un search pe Google(care e motor de cautare, nu site) si imi aleg pagina care mi`e de cel mai mare ajutor.

| hummmer a răspuns:

Softpedia.computergames,4tuning,wikipedia,gustos.ro. Ai zis utile, nu de conversaţie, fbk, mess, etc

| Janek21 a răspuns:

Sunteti frustrati din cale afara cu facebook sau alte prostii.

Anamaria3000, la intrebarea ta se poate raspunde doar cu o alta intrebare. Utile pentru ce anume? (pentru ce categorie de folosinta sa fie utile).

| adrianadi97 a răspuns:

Google.ro

| ZuZaUatDăFac a răspuns:

Păi Clopoţel ( mă ajută pentru şcoală ), SunPhoto... tot aşaa, e un site bun şi folositor! Şi altele de socializare, care sigur le ştii!

| ZuZaUatDăFac a răspuns (pentru ZuZaUatDăFac):

Aah, dah... şi Trilulilu ( pot viziona şi cauta orice pe el )! P. S. : am uitat să-l menţionez.

| Pikachu456 a răspuns:

Google si wikipedia, secrele lui lovendal si stirile protv ca sa vad ce ne mai mint toti

| Proessempr a răspuns:

Youtube, Facebook si Gsp. Doar pentru astea 3 intru pe 'Gugal' +TPU laughing

| VaLiqu3 a răspuns:

Sport.ro; digisport.ro; dolce-sport.ro; ro.wikipedia.org; transfermarkt.de

| Maria_Ema_1990 a răspuns:

Cel mai util este FACEBOOK happy

| Igama a răspuns (pentru Maria_Ema_1990):

Fara suparare, dar la ce ti-e util facebook? ce te invata, cu ce intreprinderi ramai dupa ce inchizi fereastra de facebook?

| NemNUZ a răspuns (pentru Maria_Ema_1990):

Googlewinking