Http://www.videotutorial.ro/ - au o activitate continua din 2008 pana acum.
Softpedia.computergames,4tuning,wikipedia,gustos.ro. Ai zis utile, nu de conversaţie, fbk, mess, etc
Fara suparare, dar la ce ti-e util facebook? ce te invata, cu ce intreprinderi ramai dupa ce inchizi fereastra de facebook?
Google si wikipedia, secrele lui lovendal si stirile protv ca sa vad ce ne mai mint toti
Pai spune asa. Si din nou, sunt o galagie de site`uri utile, chiar si numai pentru mine. Nu am niste pagini anume pe care caut indiferent de ce`mi trebuie. Depinde de domeniu.
Si nu, n`am site`uri pe care intru cu regularitate ca sa le numesc 'utile'. Cand am nevoie de ceva, dau un search pe Google(care e motor de cautare, nu site) si imi aleg pagina care mi`e de cel mai mare ajutor.
Păi Clopoţel ( mă ajută pentru şcoală ), SunPhoto... tot aşaa, e un site bun şi folositor! Şi altele de socializare, care sigur le ştii!
Aah, dah... şi Trilulilu ( pot viziona şi cauta orice pe el )! P. S. : am uitat să-l menţionez.
Sunteti frustrati din cale afara cu facebook sau alte prostii.
Anamaria3000, la intrebarea ta se poate raspunde doar cu o alta intrebare. Utile pentru ce anume? (pentru ce categorie de folosinta sa fie utile).
AndrewBa întreabă: