Xp consuma putin, vista este proiectul de Os pentru windows 7. DEci 7 e cel mai functional si modern windows, plus stabilitate
Windows 7! Windows XP = Bun si mai urat, Vista= Mai frumos si nu prea bun si Windows 7 = Frumos ca vista si bun Ca xp! Parerea mea :d [ Am si eu W. 7 ]
Windows 7 categoric cel mai bun windows și nu o spun eu, Sondajele arata ca windows 7 este peste xp si vista. Mai este putin și windows 7 va fi cel mai folosit windows, acum conduce xp care a apărut în 2001.Deci logic este depășit xp, chiar Microsoft nu mai susține XP.Si vista ce mai chiar Microsoft susține ca a fost un eșec.Mai este un an și se lansează windows 8 care se vede în momentul de fata va face istorie ca xp și win 7
De departe windows 7. In primul rand interfata cu care vine, efectul glass il face accesibil si pentru procesoarele mici datorita DX 10.1 care reduce la jumatate memoria video necesara deschiderii unei ferestre. Gadgeturile sunt extrem de folositoare atunci cand vrei sa vezi rapid CPU usage, vremea etc. Booteaza mult mai rapid decat sistemele de operare anterioare, dispune de interfata multi touch, are o performanta imbunatatita pe procesoarele multi-core si o noua versiune a Windows Media Center. Dispune de un Control Panel imbunatatit ce include ClearType Text Tuner, Display Color Calibration Wizard, etc. Windows Security Center este acum Windows Action Center ce cuprinde securitatea si intretinerea calculatorului si cel mai important este faptul ca e rezonabil din punct de vedere al cerintelor de sistem.
Windows 98 bestial? cand o sa fie windows 98 bestial porcu nu o sa mai aiba aripi
pRiNcEsS_1238 întreabă:
YzuD întreabă: