| xtrsm a întrebat:

Cat dureaza formatarea unui stick 2.0 de 128GB? Sta deja de 18h si inca este in proces si nici macar nu imi arata un procentaj sau ceva de genul.

6 răspunsuri:
| AndreeaWTS a răspuns:

18h?
De obicei durează sub 1 min.
Vezi că acolo ai o problemă.
Încearcă să-l bagi pe un program de partiționare ( gen Easeus Partition Master) și să-l verifici.

| xtrsm explică (pentru AndreeaWTS):

Faza e ca SmartTV-ul mi-l formateaza. L-am cumparat pentru a baga filme pe el ca sa ma uit pe tv. Cand l-am bagat in tv mi-o dat o eroare cu ceva corupt si mi-a sugerat sa mi-l formateze. Sta deja de mai bine de 22h si nu da niciun semn. Il mai las o saptamana si daca nu da niciun semn il scot si-l arunc la gunoi.

| AndreeaWTS a răspuns (pentru xtrsm):

În TV e băgat să-l formateze?
Scoate-l și bagă-l în calculator și formatează-l.
Verifică dacă TV-ul poate vedea stick de 128 Gb. De exemplu TV-ul meu poate vedea maxim 64 Gb.

"În TV e băgat să-l formateze?" - Da. Cand l-am introdus mi-a aparut mesajul ca exista ceva neinregula cu el si ca pot alege reformatarea ca sa poata functiona corespunzator. Am selectat OK si a inceput procesul care si acum continua, dupa mai bine de 24h.
"Verifică dacă TV-ul poate vedea stick de 128 Gb." - cum fac asta?

Dar totusi din moment ce l-a vazut dar mi-a spus ca ceva nu e in regula la el ar trebui sa accepte si 128gb, altfel nu l-ar fi vazut deloc. Eu am AndroidTV.

| AndreeaWTS a răspuns (pentru xtrsm):

Eu te sfătuiesc așa
1. Verifică în cartea tehnică a TV ului (sau pe net) dacă acceptă stick de 128 Gb. TV-ul a văzut doar că ai băgat un stick în USB ul lui, dar nu și de care. Și dacă a spus că e ceva în neregulă cu el, e foarte posibil ca asta să fie. Nu știe și nu poate vedea stickul de 128.
2. Scoate-l din televizor (oricum aștepți degeaba, n-are ce să se mai întâmple după atâtea ore) și formatează-l în calculator. FAT32.
Verifici astfel dacă stickul e bun și nu are probleme.

Eu cred că TVul nu știe să vadă un stick atât de mare.