Da, mie narozi aia mi-au dezactiovat contu.Am suparat pe multi pe Facebook.S-au strans retardatii care au dat report la cont, 4 5 6 conturi si bam,cont dezacivat, domne, ca factura, ca permis, ca buletin.Le-am trimis buletinu si permisu, nimic frate, tot la fel a ramas contul blocat, da-i in familia ma-si cu zuckerbergu lor cu tot.Sunt nesimtiti si neseriosi.Deci?
Eu nu am patit, dar maxim 1 saptamana ar trebui sa dureze confirmarea identitatii, asa stiu .
Ce aiurea... Ei nu i-a raportat nimeni contul. Mi-a explicat la telefon, dar nu prea am inteles cum s-a intamplat asta. A zis ca s-a deconectat, a introdus parola. Ii afisa "parola incorecta". Pana la urma a mers, a schimbat iar parola din telefon. Dupa i s-a deconectat si ii cere incontinuu "securizeaza-ti contul, confirma identitatea". A incercat chestia cu dispozitivele dar nu putea accesa nimic. A incercat cu recunoasterea etichetelor, comentariilor si degeaba. Are incarcat permisul de conducere. Am trimis pe adresa mea de mail, fiindca pe a ei nu mai stie parola. E foarte nerabdatoare si nervoasa. Ma intreaba cand apare aprobarea asta, iar eu nu stiu ce sa ii spun. Poate mai e cineva in situatia ei si a primit totusi raspuns.