Eu cred ca tu te-ai gandit bine, avand in vedere mai multi factori, cum ar fi aparitia lui S5 si faptul ca orice telefon se iefteneste la un moment dat. Cred ca va fi maxim 2000 de lei, ceea ce e foarte convenabil. Poate chiar sa se apropie de 1500 lei.
Depinde de magazin, de perioada, oferta etc. Nu e o regula sau un procent de ieftinire lunara, vezi la S3 cazul, ca nu s-a ieftinit asa...
Știu asta, dar se poate calcula aproximativ. Eu am dat un interval (1500-2000 lei), dar nu e prea exact.
Cât crezi că va costa în primăvară, când va apărea S5?
Galaxy S3 e deja la jumătate de preț (aproape), la fel și Galaxy S4. Oferte vor apărea, stocuri limitate vor fi, iar telefonul se va ieftini. Cred că îl voi lua de la Altex fiindcă acolo e cel mai ieftin (cu 9 bani, dar am observat că acolo au mai fost reduceri).
Cât crezi că va costa în primăvară? Probabil între 1500 și 2000 Lei, dar tu ce crezi? Dacă poți dă un interval mai mic...
S3 o fi la jumatate de pret, dar e aparut cu aproape un an intreg mai devreme decat S4. S3 a aparut in mai 2012, iar S4 in aprilie 2013. Asa ca ieftinirile nu se pot compara, insa categoric in timp se ieftinesc toate, pe masura ce devine modelul mai vechi.
YzuD întreabă: