Maxim o ora si doar pentru discutii ce implica si schimb/trimitere de fisiere, link-uri, etc.
Eu intru sa askult mzuika sau sa intru pe diferite situri si vb pe mess in acelasi timp.
Messengerul il las deschis toata ziua, insa vorbesc pe mess doar cu cei pe care nu-i cunosc in realitate, pentru ca cu cei cunoscuti vb la telefon si in realitate.
Sincer...am stat de seara de la 6 pina dimineata la 10... dar un lucru a fost taree.Am avut o durere de capppp Dar tu?
Nici macar o ora.
Cand mi-am bagat netul [in urma cu 2-3 ani] intram zilnic, eram obsedata
De aproape 1 an, am alte preocupari, prefer sa deschid laptopul sa ma uit la un film, sa ascult muzica in timp ce citesc articole interesant, sa ma joc.
Intru pe "mess" doar daca am de vorbit ceva cu cineva si nu mai am minute, nu-l gasesc la telefon sau n-am nr lui.
5 minutemai mult pe TPUdaca trebuie sa vorbesc cu cineva important stau, daca nu intru sa vad cine e si ies
Stau doar cateva minute.nu vad de ce as sta ore intregi, sa-mi stric ochii.
Foarte sincera: in timpul saptamanii 20 de minute/zi in intervale... iar in weekend cam 2-3 ore.
Pai las messengerul deschis si ma duc la tv, sau ma uit la un film, mai citesc cateva articole pe net, dorm... deci nu stau prea mult.