anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Ce antivirus mi-ati recomanda?

110 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dacă ai bani poţi lua Kaspersky sau BitDefender.
Dacă n-ai ori nu vrei să cumperi îţi recomand să încerci cu 3 programe gratuite: antivirusul avast! 7 free (Avira 2012 free ori AVG 2012 free), Malwarebytes’ Anti-Malware şi un firewall dintre ZoneAlarm ori Comodo Firewall. Împreună sunt la fel de bune ca un program antivirus cu licenţă şi n-ai treabă cu activarea. Pe toate le poţi descarca de pe site-urile oficiale.

| DeyCj a răspuns:

Pe o scară de la 1-5 ar fi așa
1Kaspersky și Microsoft security essentials
Kasperskye cu licență și MSE e gratis.Ambele la fel de eficiente la detecție, cu diferența că MSE nu încetinește un calculator cu hardware slab, cum face kaspersky
2 Avira antivirus free
Cunoscut pentru rata de detecție de peste 80% îl clasez pe 2 deși ultimele versiuni cam încarcă memoria.
3 AVG
L-am clasat pe 3 că deși are o detecție mai bună ca Avira, are un mare minus și anume că în versiunea free nu șterge virușii ci îi stochează în PC în așa numitul foder de carantină
4 Bid defender
Este acceptabil, deși versiunile mai vechi se virusau, adică antivirusul devenea virusat, ceea ce acum s-o rezolvat.
5 Avast
Cică antivirus.în realitate e ceva tentativă de antivirus.Multe alarme false și detecție foarte slabă spre aproape ineficientă.
Succes

| TechnologyWebBrowsing a răspuns (pentru zdrangoi):

Antivirus pentru PC.

| zdrangoi a răspuns (pentru TechnologyWebBrowsing):

Banuiam.
chiar nu stii "de gluma"?
un ativirus bun se cumara, nu-l cauta gratis pe t...te!
ti-as recomanda Kaspersky.

| Paull18 a răspuns (pentru zdrangoi):

rolling on the floor))))))))

| 0rlando a răspuns:

Cea mai bună soluție completă Anti-Virus, se presupune că ar fi BitDefender, care este dealtfel românesc, dar e cu bani.
Dacă vrei doar un simplu antivirus, Avira Free este suficient, dar să ți cont de faptul că va trebui să-l oprești când instalezi jocuri piratate, pentru că îți va bloca generatoarele de cod și crack-urile.

| AndreiGabi a răspuns:

Kaspersky internet security 2013. Il doresti, lasi mesaj si iti pot da licenta pe un an, free.
Alta solutie : malwarebytes + AVG antivirus free + firewall comodo.

| cristi202 a răspuns:

Eset Smart Security. Il consider cel mai bun, dupa ce am incercat Kaspersky, Avira, AVG si Avast si alte progrmae mai mult sau mai putin cunoscute.

| omide a răspuns:

Gratuit: AVAST il gasesti pe http://download.rnt.ro la sectiunea Antivirus
PLATIT: Kaspersky

| AndyIQ a răspuns:

Exista foarte multe antivirusuri :)
Eu folosesc avastul, e destul de bunicel, scanarile se fac rapid si in plus ai optiunea de a muta, in cazul unei infectari, virusii in carantina, este o optiune de care poti beneficia cu placere, pe langa asta la fel ca multe altele acesta te avertizeaza in legatura cu probabilitatea de a acumula un virus, si ai optiune de al programa sa scaneze propriul pc odata la 3 zile sau cate vrei :), iar daca doresti o simpla scanare in cazul unei dezamagiri a antivirusului exista niste programe frumoase online care nu trebuiesc downloadate si sunt destul de bune.Ca antivrusuri ti-asi recomanda Avast, Bitdefender 2013 sau Eset, iar pentru o simpla scanare poti apela aici :http://www.google.ro/......http?/url Succes!

| Λndrei a răspuns:

BitDefender 2012-2013

P.S.:L-am gasit de Black Friday parca, redus de la 100 ron la 30 ron! Problema cred ca apare cand privim situatia altfel, nimeni in zilele noastre nu prea mai doreste sa cumpere o licenta...toti au auzit de crack.

| RaR a răspuns:

AVG

| WR104 a răspuns:

Avg sau avast chiar si avira numai gratis sa fie pentru ca sincer nu exista antivirus sa-si merite banii.

| cypryan11 a răspuns:

Bitdefender-ul editia free
Asta e cel mai bunhappy

| pwp a răspuns:

Nod32

| AccountDeleted a răspuns:

AVG Free Edition 2013 e super bun, blocheaza site-uriile virusate, daca deschizi un fisier si are virus te pune sa il stergi, poti sa il folosesti cat vrei tu, eu folosesc cu placere si ma multumesc, e super.

| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Multi zic ca cel mai bun antivirus ar fi Kaspersky. Altii zic ca Bitdefender ar fi cel mai bun. Eu folosesc Avast Free Antivirus si ma declar multumit de el. Nu am nici un virus in PC.
Kaspersky este cu bani dar il poti descarca in varianta trial (il poti folosi doar o perioada de timp) de pe site-ul producatorului. La fel si cu Bitdefender. Avast, bineinteles are si el versiuni cu bani, dar are si una gratuita numita, cum am scris si mai sus, Avast Free Antivirus.

| 26andrei26 a răspuns:

Eset smart security 4, 5 sau 6 care vrei tu..eu il consider excelent si multi dintre prietenii mei il folosesc, daca vrei key-uri pentru antivirus eset ma lasi com si iti dau paginahappy

| powergirl a răspuns:

Eu folosesc nod32 de mult timp si nu am probleme deloc cu pc-ul

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

Te asigur ca Avast protejeaza foarte bine calculatorul. Pana acum nu am nici o problema cu el

| Chαяtreux a răspuns:

Avira

| acinorev a răspuns:

Eu fololosesc ESETnoAntiVirus. Cauta pe net. Mie mi se pare foarte bun.

| FulgerMQ a răspuns:

BitDefender

| AnnaAnnne a răspuns:

Avast este cel mai bum: x

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Recomand avast! 7 Free Antivirus ( în română ) pe care îl poţi descărca de la linkul :

http://www.avastantivirus.ro/free-antivirus

| TheAce a răspuns:

Recomand BitDefender dar si Avira (daca vrei unul gratis)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu vrei o parere strict subiectiva, conditionata de experienta personala si de hardware-ul propriu, apeleaza la testele antivirus ale unui laborator specializat:
http://www.av-test.org/en/tests/home-user/

Acolo gasesti clasamentul celor mai bune produse antivirus, in functie de detectie, reparare si usurinta in utilizare.

Daca vrei invulnerabilitate la virusi, apeleaza la sistemul de operare Linux.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eset.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai noua versiune AVAST.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avast.

| kteichd a răspuns:

Bitdefender cel mai bine ar fi daca este cumparat.

| TreiSurori a răspuns:

Kaspersky

Întrebări similare