Buna, ti-as recomanda ca antivirus :Norton Security Scan, Avira, Avg si Avast care il plasez pe locul I. Sustin ca sunt niste antivirusi foarte buni pentru calculatorul tau.Foloseste cu incredere. Papa
AVG Internet security 2013 deoarece el te anunta daca iei vreun virus si cand esti pe cale sa-l iei te anunta si/sau til neutralizeaza el alegi pe care il vrei tinere. Ca nu depinde numai de antivirus ci si de tine.
Din cate am auzit BitDefender-ul este cel mai bun. Pe mine m-a tinut un an fara sa reformatez PC-ul.
Poti folosi Avira, AVG2013 eu astea le-am probat si sunt de bune.
AVG cred ca are un consum mai mare de resurste
Bit defender este cel mai bun din lume...si in special este creeat de un roman... FUNDA?
Va recomand sa vizionati aici http://www.youtube.com/watch?v=mUXg2ZQt9rw&feature=plcp
Îți recomand să iei avast-ul versiunea free, asta dacă vrei una free. Dacă vrei să dai bani poți cumpăra NOD32 sau BitDefender. Sper că am ajutat și mult succes!
Antivirusul NORTON este foarte bun din cate am inteles este folosit si de cei de la N.A.S.A. SUCCES!
Antivirusul NORTON este foarte bun.Din cate am inteles este folosit si de echipa N.A.S.A SUCCES!:*
E cel mai bun
Ok
AvalohAlyn întreabă: