Shopping online? Niciunul.
Daca te referi la sansa de a iti lua 'teapa' pe un site de shopping online, un antivirus nu te va ajuta cu nimic. Antivirusurile sunt doar niste programe ce blocheaza si elimina virusi din calculator sau blocheaza niste site-uri cu continut malitios. Daca te refereai la altceva imi cer scuze, asta am inteles din intrebarea ta.
Eu vreau protectie pentru contul bancar. Adica sa nu ma trezesc cu contul gol.
Nu folosi unul free.
insa nu inteleg ce anume astepti de la antivirus in cazul acesta.
Vreau sa imi protejeze datele contului bancar. Am inteles ca sunt virusi care ia datele de la victima si le trimite la hacker si astfel hackerul imi poate goli contul bancar.
Antivirusul nu-ti poate proteja contul bancar, antivirusul doar iti elimina virusii care iti pot afla contul bancar, parolele, etc. Totusi, atata timp cat nu cumperi de pe site-uri dubioase, nu descarci lucruri care nu le cunosti(se includ si fisierele de pe Facebook, Skype, E-mail, etc), nu faci cumparaturi de pe calculatoare publice, esti in siguranta.
Ok.
instaleaza bitdefender total security sau norton internet security, varianta de evaluare.
partea cu golirea contului bancar e altceva. daca obisnuiesti sa faci cumparaturi online si in pagini ce nu sunt de incredere, sfatul meu e sa iti deschizi un cont bancar in care sa ai banii doar pentru ceea ce vrei sa cumperi. eventual cativa lei in plus. si de fiecare data cand vrei sa cumperi ceva bagi bani in cont. aceasta metoda e folosita de foarte multi. si un hacker nu o sa se oboseasca sa fure 3-4 lei. ok?
Si avast versiunea gratuita ofera protectie impotriva spy-ware?
Ok. unul free nu o sa iti ofere optiunile unuia de plata. cu atat mai putin in cazul in care ai ales Avast. in ceea ce ma priveste e slabut. bafta.
Sigur. Totusi, poti folosi in paralel si Malwarebytes, Malwarebytes nu este antivirus, el este specializat pe detectarea de spyware-uri. https://www.malwarebytes.org/ (nu este obligatoriu, si Avast! Free face treaba buna).
anonim_4396 întreabă: