| Denis505 a întrebat:

Ce as putea face ca cei de la romtelecom sa vina sa-mi schimbe si mie modemul (antic, din ala negru ) cu unul din ala alb cu wireless si toate cele? P.S: am net prin romtelecom pentru ca stau intr-un sat si e singura retea disponibila big grin

5 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Cand iti reinoiesti contractul trebuie sa poti beneficia de un modem gratuit/ori inchiriat (platesti o taxa luanra). Suna la 1930, intreaba daca poti reinoi contractul si daca o sa-ti dea un modem wireless gratuit. R trebui sa poti primi unul daca esti client vechi.

| Denis505 explică (pentru CM7YRE):

Am romtelecom de vreo 5 ani sau 6 si le-am mai spus sa mi-l schimbe da au zis ca daca nu se strica nu il schimba, si am gasit in contract ca versiunile modemului ar trebui actualizate intotdeauna cand apare una noua si ei au spus ca nu scrie asa ceva nicaieri...straight face

| CM7YRE a răspuns (pentru Denis505):

Chiar daca scrie, nu te-ajuta. Versiune = daca e versiune de firmware, e doar firmware. Daca e versiune=modelul modemului, tu ai speedtouch cel mai probabil si cel nou e huawey. Intreaba de inchiriere sau zi-le ca iti inchei abonamentul sau ca nu mai platesti netu'. Ori poti incerca varianta sa-l "strici" manual.

| Denis505 explică (pentru CM7YRE):

Cred ca o sa-l "stric" si da, e speedtouch...laughing

| Deniszu12 a răspuns:

Eu l-am stricat "manual", si cand au venit cei de la Romtelecom nici nu s-au mai uitat la el sa-l repare laughing.Au zis ca-i clara treaba