Iti recomand unul cu Intel: http://www.cel.ro/......d-500gb-l/
AMD-urile sunt mai "lenese". Intelul este mai fiabil.
Placa Video Tip integrata? Ce fel de placa video are, conteaza foarte mult (pentru mine)
Hmm, m-am hotarat. -> Diaxxa Gaming(1389 lei) - AMD Athlon x4(308 lei) - ATI Radeon HD 6670(424 lei) + Intel Core i3(519 lei) + AMD Radeon HD 7750 (529 lei) = Best PC 1705 Lei cu TVA (Acu ma gandesc sa schimb placa video) (Nu-mi place Ati/Radeon) NVDIA POWAH'!
Nu-i bine! Nu stiu despre ce vorbesti dar AMD Atlon si cu Intel i3 nu se pupa. Nu se potrivesc. Da-mi link-uri sa vad despre ce e vorba.
Hello, amd athlon (procesor), i3 = procesor. Ce am zis eu mai sus am zis ca din calculatoru ala scot procesoru(amd athlon) si placa video(6670) si bag i3 si 7770u'
Pai daca scoti procesorul ala, athlon, va trebui sa schimbi si placa de baza, pentru ca placa de baza pentru athlon este am3 iar i3-u este socket 1155, i3-u nu va intra pe placa aia de baza
Cristian 121 are dreptate. Asta spuneam si eu: nu se potrivesc. Daca schimbi procesorul de la AMD la Intel trebuie sa schimbi si placa. Ia-ti pe cel ce ti l-am propus eu.