| Cristian121 a întrebat:

Ce calculator imi recomandati pana in 1500 lei.

Salut TPU! Mama mea mi-a dat voie sa-mi cumper orice calculator pana in 14 miloane cu rate fara dobanda. Ce am gasit eu, calitate/pret este acest calculator. http://www.cel.ro/calculatoare-desktop/diaxxa-gaming-amd -athlon-ii-x4-640-4gb-500gb-ati-hd6670-1gb-l/

Specs :

Unitati de stocare: 500 GB HDD SATA 2

Procesor: AMD Athlon II Quad Core 640 3.0 GHz (3. 0GHz x 4 = 12. 0GHz)

Placa video: ATI Radeon HD 6770

Memorie : 4 GB RAM

Toate doar la 14 Milioane (lei vechi)

Imi recomandati altul?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Iti recomand unul cu Intel: http://www.cel.ro/......d-500gb-l/
AMD-urile sunt mai "lenese". Intelul este mai fiabil.

6 răspunsuri:
| Cristian121 explică (pentru Salontanul):

Placa Video Tip integrata? Ce fel de placa video are, conteaza foarte mult (pentru mine)

Hmm, m-am hotarat. -> Diaxxa Gaming(1389 lei) - AMD Athlon x4(308 lei) - ATI Radeon HD 6670(424 lei) + Intel Core i3(519 lei) + AMD Radeon HD 7750 (529 lei) = Best PC 1705 Lei cu TVA (Acu ma gandesc sa schimb placa video) (Nu-mi place Ati/Radeon) NVDIA POWAH'!

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Cristian121):

Nu-i bine! Nu stiu despre ce vorbesti dar AMD Atlon si cu Intel i3 nu se pupa. Nu se potrivesc. Da-mi link-uri sa vad despre ce e vorba.

Hello, amd athlon (procesor), i3 = procesor. Ce am zis eu mai sus am zis ca din calculatoru ala scot procesoru(amd athlon) si placa video(6670) si bag i3 si 7770u'

| Me2 a răspuns (pentru Cristian121):

Pai daca scoti procesorul ala, athlon, va trebui sa schimbi si placa de baza, pentru ca placa de baza pentru athlon este am3 iar i3-u este socket 1155, i3-u nu va intra pe placa aia de baza

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Cristian121):

Cristian 121 are dreptate. Asta spuneam si eu: nu se potrivesc. Daca schimbi procesorul de la AMD la Intel trebuie sa schimbi si placa. Ia-ti pe cel ce ti l-am propus eu.