Intri pe safe-modul pc-ului cu internet (al 2-lea titlu:Safe Mode With Netorking.sau ceva de genu.apropo...restartezi pc-ul si apesi pana sa apara windows apesi pe F8 in caz ca nu stii) apoi intri de google si cauti Nod 32 Antivirus 4 ca 5 opereaza cam greu ...banuiesc ca iti trebuie de 32 biti.il iei de pe site-ul eset. tine minte asta; si il instalezi.si apoi il restartezi si il lasi normal si in maxim 10 minute iti va sterge virusul, face totul automat, sper ca ti-am fost de folos. funda?
Încearcă în felul următor: descarcă şi instalează Malwarebytes' Anti-Malware, este gratuit şi îl găseşti pe site-ul oficial, este şi cu interfaţă în limba română. După instalare dai Actualizare şi apoi dai o scanare completă şi ştergi din Carantina viruşii găsiţi. Succes şi numai bine!
Am patit si eu asa incearca sa iei un antivirus mai nou 2010-2012 sigur pe acelea le poti instala
Pai am incercat sa instalez avast 2012 si cand sa selectez limba imi apare ca nu se pate imstala ca aia ca ai nu merge
Pun la pariu ca stiu sa umblu pe calculator de 10 x mai bine ca tine. Si chiar nu imi pasa cati ani ai tu.
Poate nu ma exprim eu bine, dar stiu sa folosesc foarte bine pc-ul asa ca ce-ai zice tu sa-ti vezi de solitaire si sa ne lasi pe noi ceilalti fara comenturile tale.
Macar eu am incercat sa-l ajut, fata DE ALTII!
Lavinia_Cristina_ întreabă: