Eu unul recomand să rămâi la windows 7.
Spun asta fiindcă, chiar dacă credeţi că este mai vechi şi că i s-a dus vremea, nu este aşa, are multe aplicaţii optimizate.
Windows 8, deşii multi zic că este mult mai bun nu este aşa.
Windows-ul 8 este mai mult pentru navigat, lucrat, nu în mare parte pentru jocuri, dacă asta vrei să faci.
Deci, rămân la ideea de windows 7.
Bună
Eu recomand Windows 7.Eu îl am și sunt foarte mulțumit de el.
O zi bună!
Pai daca vrei sa lucrezi pe el iti recomand Windows 8. Dar daca vrei sa te joci windows 7! Funda te rog!
Eu am Windows 7 si sunt multumita, dar Windows 8 este putin mai avansat
Eu iti recomand windows 7! Eu il am si e foarte raspindit! O zi Buna si Succese@!
Windows 7, (windows 8 trebuie de schimbat odata sau de doua ori la jumatate de an)
Eu deocamdata recomand sa ramai pe windows 7.
windows 8 a fost optimizat mai degraba pentru laptopuri cu touchscreen sau tablete.
windows 7 fiind mai vechi are mai multe aplicatii compatibile.
personal, am ramas pe windows 7 pentru ca nu suport interfata Metro care a inlocuit butonul de start.
e ca un meniu start imprastiat pe tot ecranul.
daca ai un laptop sau un pc mai vechi (gen 2-3 ani) as recomanda windows 7. eu am avut ceva probleme cu driverele WDDM (are legatura cu driverele video) care nu prea sunt compatibile.
Clae Windows 7! Multi zic ca Windows 8 este mai bun pentru ca este mai nou, dar nu e deloc asa! Se blocheaza foarte des etc! Funda?
Windows 7 are platforma mai stabila si are majoritatea aplicatiilor optimizate
Iti recomand windows 7, e mai bun si te ajuta mult modul in care este conceput.
Eu ti-as recomanda Windows 7. Windows 7 este de foarte buna calitate si interfata destul de simpla, ca la majoritatea versiunilor Windows. Windows 8 e mai complicat si iti cam prinzi "urechile" in el. Sper ca ti-am dat un raspuns bun.
Ce-l mai bun Windows pentru orice gen de Aplicatie, Jocuri, Softuri, Browsere si asa mai departe. Este Windows Xp - Sp2 Sau Sp3 la alegere.
Daca folosesti pc-ul Gen: secretariat, mail-uri. Poti ramane la Windows 7.
anonim_4396 întreabă: