| GiAnca a întrebat:

Ce imi recomandati? Windows 7 sau Windows 8?

Răspuns Câştigător
| Haosen a răspuns:

Eu unul recomand să rămâi la windows 7.
Spun asta fiindcă, chiar dacă credeţi că este mai vechi şi că i s-a dus vremea, nu este aşa, are multe aplicaţii optimizate.
Windows 8, deşii multi zic că este mult mai bun nu este aşa.
Windows-ul 8 este mai mult pentru navigat, lucrat, nu în mare parte pentru jocuri, dacă asta vrei să faci.
Deci, rămân la ideea de windows 7.

15 răspunsuri:
| Alexandru_Bogdan_1996 a răspuns:

Windows 8

| OnuOnulică a răspuns:

Bună

Eu recomand Windows 7.Eu îl am și sunt foarte mulțumit de el.

O zi bună!

| Daniel235 a răspuns:

Pai daca vrei sa lucrezi pe el iti recomand Windows 8. Dar daca vrei sa te joci windows 7! Funda te rog!

| Dariaaaaafaranume a răspuns:

Eu am Windows 7 si sunt multumita, dar Windows 8 este putin mai avansat

| XxKnifeXx a răspuns:

Eu iti recomand windows 7! Eu il am si e foarte raspindit! O zi Buna si Succese@!

| Bantichi11 a răspuns:

Windows 7, (windows 8 trebuie de schimbat odata sau de doua ori la jumatate de an)

| Danzell a răspuns:

Eu deocamdata recomand sa ramai pe windows 7.
windows 8 a fost optimizat mai degraba pentru laptopuri cu touchscreen sau tablete.

windows 7 fiind mai vechi are mai multe aplicatii compatibile.

personal, am ramas pe windows 7 pentru ca nu suport interfata Metro care a inlocuit butonul de start.
e ca un meniu start imprastiat pe tot ecranul.

daca ai un laptop sau un pc mai vechi (gen 2-3 ani) as recomanda windows 7. eu am avut ceva probleme cu driverele WDDM (are legatura cu driverele video) care nu prea sunt compatibile.

| Mihail2020 a răspuns:

Salut!
Windows 7.
Windows 8 este o versiunea update dupa windows 7 facut.

| Yeah1234 a răspuns:

Clae Windows 7! Multi zic ca Windows 8 este mai bun pentru ca este mai nou, dar nu e deloc asa! Se blocheaza foarte des etc! Funda?

| Mihai1810 a răspuns:

Windows 7 are platforma mai stabila si are majoritatea aplicatiilor optimizate

| Masulica a răspuns (pentru Mihai1810):

Eu iti recomand windos 7 este mai usor mai practic, dar windos 8 este putin mai avansat si mai greu

| Chamberlin a răspuns:

Iti recomand windows 7, e mai bun si te ajuta mult modul in care este conceput.

| Grou_Cristian_1997 a răspuns:

Eu ti-as recomanda Windows 7. Windows 7 este de foarte buna calitate si interfata destul de simpla, ca la majoritatea versiunilor Windows. Windows 8 e mai complicat si iti cam prinzi "urechile" in el. Sper ca ti-am dat un raspuns bun.

| Constantin_Popa_1988 a răspuns:

Windows 7 este mai bun, windows 8 este mai nou

| GabrielloRoscoban a răspuns:

Ce-l mai bun Windows pentru orice gen de Aplicatie, Jocuri, Softuri, Browsere si asa mai departe. Este Windows Xp - Sp2 Sau Sp3 la alegere.
Daca folosesti pc-ul Gen: secretariat, mail-uri. Poti ramane la Windows 7.

Întrebări similare