anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce înseamnă a arhiva o conversație pe Facebook? Dau funda, ps răspundeți :*

5 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Conversație arhivată pe facebook, adica o pastrezi tot pe facebook într-un alt loc si o vei avea acolo mereu uite un exemplu, du-te in stanga la facebook dai click pe mesaje si deschide orice mesaj, apoi dai click pe rotita de sus de langa mesaj nou si camera si va aparea o lista printre care si Arhivează si aia e, mesajul se va muta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Conversatia de pe facebook se va face un fisier „presat". Adica din 2 Mb de conversatie, prin arhivare se va face mult mai mic pentru a nu ocupa spatiu mult. Cand vei vrea sa vezi conversatoa, va fi nevoie sa il dezarhivezi cu programul WinRar care ti-l va aduce la marimea initiala. Deci a arhiva ceva inseaman a presa, indesa si pastra in meorie cu cat mai putin spatiu.

| RobertMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe cât de inteligent pare răspunsul, pe atât de eronat este, pe facebook cand arhivezi o conversatie o pastrezi acolo in alt loc față de inbox.

| anonim_4396 explică (pentru RobertMoon):

Si eu ce am spus? Am explicat ce inseamna a arhiva. Unde se salveaza nu am spus. Oriunde se va salva va fi un fisier compresat. Ce vezi eronat la raspuns?

| RobertMoon a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se foloseste winrar, nu are legatura, mesaj arhivat pe facebook adica se pastreaza tot pe facebook la mesaje arhivate (puse bine). anyway