Conversatia de pe facebook se va face un fisier „presat". Adica din 2 Mb de conversatie, prin arhivare se va face mult mai mic pentru a nu ocupa spatiu mult. Cand vei vrea sa vezi conversatoa, va fi nevoie sa il dezarhivezi cu programul WinRar care ti-l va aduce la marimea initiala. Deci a arhiva ceva inseaman a presa, indesa si pastra in meorie cu cat mai putin spatiu.
Conversație arhivată pe facebook, adica o pastrezi tot pe facebook într-un alt loc si o vei avea acolo mereu uite un exemplu, du-te in stanga la facebook dai click pe mesaje si deschide orice mesaj, apoi dai click pe rotita de sus de langa mesaj nou si camera si va aparea o lista printre care si Arhivează si aia e, mesajul se va muta.
Pe cât de inteligent pare răspunsul, pe atât de eronat este, pe facebook cand arhivezi o conversatie o pastrezi acolo in alt loc față de inbox.
Si eu ce am spus? Am explicat ce inseamna a arhiva. Unde se salveaza nu am spus. Oriunde se va salva va fi un fisier compresat. Ce vezi eronat la raspuns?
Nu se foloseste winrar, nu are legatura, mesaj arhivat pe facebook adica se pastreaza tot pe facebook la mesaje arhivate (puse bine). anyway
Lavinia_Cristina_ întreabă: