1)Tu te identifici in societate prin numele tau.
Calculatoarele se identifica in societatea lor(retea, internet) prin adresa IP:D
Iti recomand sa utilizezi mereu enciclopedia Wikipedia:). Acolo gasesti cele mai multe informatii utile.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Adres%C4%83_IP
Nu vad vreun avantaj in a avea un ip static. E mai bine cum ai acum:)
O Adresa IP este un protocol care asigură un serviciu de transmitere a datelor, fără conexiune permanentă Poti face o cerere providerului tau de internet pentru a-ti transforma ip-ul dintr-unul dinamic intr-unul static
Compania rds nu ofera ip static decat celor care au un abonament business. (am lucrat la ei ), tu ai ip-ul pus pe automat, de fiecare data cand te conectezi la internet cu iconita rds ti se aloca un alt ip. Nu ai nevoie de ip static.
Pentru ce? stii ca avand ip static, altii care au programe bune, pot intra in compul tau, fara permisiunea ta? pot sparge si parola de la mess?
Si ca sa iti faci IPS(IP STABIL) trebuie sa te duci la reprezentanta si sa le spui ca vrei.
Ma poate lamuri cineva cum aloca RDS-ul Ip-urile? spre exemplu eu am 79.112 ip-uri de genul asta se gasesc doar in orasul meu? sau RDS-ul le aloca aleator si aceeasi extensie mai apare si in alta localitate? sau se pastreaza doar 79 si partea cu 112 devine 115 sau 117 in alta locatie?
Monyyyyy întreabă:
Mineaalin2025 întreabă: