Auzi la ala Counter striche e Counter-Strike man apropo eu joc dinamik metin2 super jocul ma cheama Kill4Fun pm daca ma gasiti
Cateodata ma mai joc si pe miniclip.ro la joculete pentru fete. sau cele cu masini, motoare, atv-uri, biciclete.
PS:sunt fata
Ma djnino da-mi siteul de unde pot sa ma inregistrez si siteul cu care pot sa-l descarc plizz
Pai hmm... joc Counter-Strike San Andreas MultiPlayer Metin2 si ceva Need For Speed-uri
Echipa Dinamik
[GA]Moartea
[SGM]Cindy
[GM]Alexandru
[GM]Alex
Server Rate
Drop 1000%
Exp 1000%
Yang 1000%
Regulile Jocului
Nu Cereti P
Nu Cereti Grad
Nu Cereti Iteme
Nu Injurati alti playeri
Respectati si veti fi respectat
Server Detalies
Magazine Modificate
Main Quest Lvl 1
Nume magazine in romana
Teleporter In romana
Login Fixed
Pagina e http://dinamik.ro/f125/dinamik-metin-2-server-d-5615.html
te descurci tu mai departe:D
Pff astia de joaca counter-strike si metin. cele mai idioate jocuri pe care le-am vazut.la metin iti dai potiuni in disperare daca ai nevoie(nu au cooldown) deci va imaginati cum e pvpu astora.nu ca am jucat atata incat sa fac pvp da din cate am auzit...Si Counter-strikeu e cel mai aiurea shooter pe care l-am vazut.mereu faci acelasi lucru.mergi,dai si u un flashbang sau o grenada intr-o incapere, omori pe 1-2 pac pac headshot bla bla, mori si o iei de la capat.Si jocurile astea sunt jucate de copii de 8-10 ani sa stiti pentru ca varamio la 8 ani juca metin si un copil al unei prietene juca metin si avea 7 ani Deci clar.nu stiu ce vedeti la jocurile astea
PS:ati vazut si la francisc ala ca nu stie nici numele sa-l scrie apropo