Mai bine ai alege un Xiaomi sau un Samsung, sunt cu mult peste aceasta firmă.
Niciunul, ambele au peste cinci ani si nu iti vor mai merge aplicatiile in 1 sau 2 cand Google taie suportul pentru versiunea lor de Android.
La început am vrut sa-mi iau un Xiaomi Note 9 (secon hand) sau un Huawei p20 litebdar am văzut ca firmele astea îs chinezești și Nokia e Filandeza deci teoretic e mai bun și are și 4/6 GB RAM și android 9 (, care nu e atât de vechi) plus ca Nokia 8 sirocco are display-ul P-OLED (care dacă e sa l comparam e mai bun ca la S8)
Ia gata mai ia lăsați l în paca de ce adică sa nu fie bune ca au logo-ul "NOKIA" pe ele și ce dacă aveau Xiaomi nu mai gata erau ok nu deci mai băiețel e adevărat au vrei 5 ani dar îs modele RARE eu totuși nu te-as recomanda sa mergi pe Nokia 8 sirocco ca ce.se întâmplă deci eu pana acum am văzut ca IPS-LCDe cel mai ECONOMIC adică la AMOLED se ducea în vreo 2 ore la P-OLED nu știu dar nu ar fi mare diferență e asa e cel mai bun dar cred a consumul lui e mai mult de 1 nu cred ca tine în fine eu totuși nu prea ți leas recomanda pe asta mai de graba Nokia 8 sau Nokia G20/10 ATENȚIE! Nu G50 G20 asta dacă ești unul a mine care sta NON STOP pe el are o baterie de 5050 mAh /ora singura diferențe fiind un pic display-ul cred și o camera Nokia g10 are decât 3 dar îs wow face poze dar dacă vrei sa te tina și bateria și sa ai și poze clare ți-l recomand pe G20 are 48 mp
anonim_4396 întreabă:
CyberDune28 întreabă: