Faza e ca ce calitate are LG nu are Philips eu as alege Philips ascultama. eu am avut un LG si mi s-a dus in 2 ani acum am un Philips i ff tare
Buna,eu as alege Philips pentru ca LG e ff srnisbil sr stiga usor eu am avut si in 2 luni minim s-a stricat, deci mai bine Lg.
Sa ai o seara frumoasa:*!
Eu doar LG am avut pana acum, de 15, de 19 si acum am de 24. Tine foarte mult, in ciuda a ceea ce zic ceilalti. Toate functioneaza ca in prima zi si in plus au o calitate foarte buna a imaginii.
Eu sunt fan LG! la LG e important unde a fost fabricat pentru ca il fac si chinezii ( doh!) si coreenii! cele din coreea sunt ok! cele din china sunt chinezarii!
LG pare fain la inceput dar sunt monitoare Philips foarte durabile si de mare calitate. cei de la Philips au o gama mai mare. am mai vazut si LG-uri si Philips si iti spun din experienta ca Philips sunt alegerea mai buna.
Alege Philips. LG-urile poate sunt mai "destepte" dar pana la urma calitatea e totul. Si inca nu avem ochii atat de evoluati incat sa simtim micile diferente ale diferentelor de calitate. Mai bine un Philips sa te tina 5 ani decat un LG sa te tina 1 jumatate 2.
Eu am LG de 11 ani si nu are decat un punct mort si il folosesc 3-5 ore /zi
Punct mort = un pixel stricat ( aproape ca nu-l vezi)
LG. Am un LGFlatron L1752S de vreo sapte ani si un LG Flatron M23HD sau ceva de genul de vreo trei ani si n-am avut probleme cu ele.
Depinde de model si pret, nu se poate raspunde la intrebare in forma asta. Am vazut si LG-uri si Philipsuri pocnitori, cit si modele extraordinare.
Achim_Simina_1974 întreabă:
GreeNNNz întreabă: