Pfoa deci iti zic sa nu ti-l pui si eu l-am avut e ff naspa.E complicat pur si simplu nu te poti obisnuii pfoaai e un mare ca*at.
Nota 7,5, deoarece windows 8 este folosit mai mult pentru laptop-uri cu touch pe ele, windows-ul care ti l-as recomanda eu este windows xp 64 biti [ cel mai bun windows ], BAFTA!
Pentru pc nota 0 (e nesimtire curata sa lansezi pe pc asa ceva)
pentru tablete nota 8 (pare destul de interesant)
Salut.
Eu detin un pc cu procesor Intel core i7 si am avut windows 8 pe el sa stii ca nu e cine stie ce, acest windows e mai mult de internet... de jocuri nu prea merge.
Nota 7 din 10
Este un windows ce are ca platforma windows server 2003 si apoi windows server 2008. Nu este prea estetic, dar ce conteaza este gradul de eficienta mai mare decat a sistemelor operative anterioare! Seamana cu windows 7 si nu, nu este atat de greu de utilizat! Pentru unele componente ofera note mai mari fata de windows vista si 7. Nu accepta procesoarele vechi precum cele pe socket 478
Este un windows mai rapid, flexibil, boot rapid, vine cu drivere uneori mai bune decat a producatorilor de componente. Este bine facut, pe o scara de la 1 la 10, ii dau 8. Recomand!
Contra: Nu stiu de ce, dar limiteaza netul la un standard de 80% si uneori blocheaza/limiteaza wi-fi. Se poate debloca 100% Fiecare sistem operativ are o tinta de lucru, si windows 8 nu este conceput pentru a fi instalat pe sisteme game! Daca nu va merg jocurile reveniti la windows 7, vista este mult mai greoi.