| GolopențaAdrian a întrebat:

Ce parere aveti de aceste telefoane? Care e cel mai bun dintre ele?
https://www.emag.ro/......D2D55XMBM/
https://www.emag.ro/......DKCW8JMBM/
https://www.emag.ro/......DL8HYXMBM/

18 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Mizerii. De banii astia gasesti telefoane mult mai ok.

| GolopențaAdrian explică (pentru GabiDumitrescu):

Și care ar fi alea mai ok?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Pai zi ce buget maxim ai si ce vrei de la telefonul ala, cit timp petreci pe el in medie, daca esti genul care scapa telefonul de 3 ori pe zi sau care il scapa o data pe an maxim, treburi de-astea. Ca sa dau un exemplu de telefon serios in bugetul de maxim 1600, ai aici doua:
https://www.pcgarage.ro/......ted-white/
si

Până în 1500 maxim 1550 lei și ce mi-ai dat sunt super pe lângă cele date de mine

As merge pe Poco, vezi ca Motorola nu are difuzoare stereo si nici slot microSD. Nu e o mare tragedie, dar la 1500 sa nu ai difuzoare stereo mi se pare urit de tot. Cu microSD-ul, depinde de la om la om. Daca faci mai multe poze/clipuri si instalezi aplciatii la greu, 128 se umplu foarte repede. I-am luat lui tata acum vreo 2 ani un Poco M3 si la 700 RON sa ai difuri stereo si baterie de 6000, plus stocare, memorie, procesor decente... nebunie!

| NLS a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

A53 sau M52 eu nu as lua, desi arata binisor. (insa am ceva pitici, cand cantitatea de radiatii se apropie de maxim, mai ales la corp, ca la ureche tinem foarte putin telefonul. Peste SAR 0.8-0.9 eu nu trec, sa fie de platina telefonul).

Pentru Poco X4 Pro, am gasit
Head: 0.861 W/Kg, Body: 0.583 W/Kg
alta varianta, pe alt site:
on head: 0.956 W/Kg, on body: 0.596 W/Kg
Deci - oricum, mai bine decat la Samsung.

A52s este insa de luat in calcul, daca cel mai mult te intereseaza pozele.
In ciuda bateriei mai mici.
Pe langa calitatea generala putin mai buna decat la orice telefon Xiaomi de pret similar, filmeaza in rezolutie 4K la 30 fps, sau 1080p @60fps, si camera secundara exact la fel.

Daca poti trai cu 1080 la 30 fps, si fara filmare 4K, atunci Poco X4 Pro este o varianta foarte buna.

Daca doresti sa incerci dezinstalarea bloatware-ului, da-mi mesaj.
Metoda nu presupune root, deci nu pateste nimic telefonul.
Doar trebuie activat USB Debugging din Developer Options, apoi conectat telefonul prin cablu la un PC/laptop.
Si cu ajutorul unui program (Minimal ADB and Fastboot 1.4.3)
si a unor comenzi (numele real al aplicatiilor de eliminat),
dai disable aplicatiilor nedorite.
Functioneaza doar pe Xiaomi/Mi/Redmi/Kx0/Poco.

| GolopențaAdrian explică (pentru NLS):

Deci până la urmă care ar fi de ales?

Deci mai degrabă Poco decât Motorola sau Samsung-uri?

In bugetul de fata si in momentul asta, cam da. Ar trebui sa iti faci o lista de prioritati si in functie de aia elimini sau adaugi modele pe lista. Am un prieten care vrea musai jack de 3.5 mm, de exemplu. La fel unii pot sa se descurce cu doar 128 GB de stocare, altii vor sa isi plimbe 100 GB de muzica si filme cu ei pe card. De la caz la caz. Uite, de la Poco ai si M4 Pro - https://www.pcgarage.ro/......wer-black/ - care foloseste Helio G96. Teoretic, asta e un procesor relativ slab. Practic, lasind deoparte benchmarkurile, compar un telefon cu G96 si vechiul meu Xiaomi Mi 10T Pro, care are procesor de top pentru sfirsitul anului 2020, cand a fost lansat. Ce crezi? In utilizare normala, practic NU SE SIMTE diferenta. Telefonul cu G96 pe care il am e Doogee S98. In curand voi lua la tavaleala un al doilea telefon cu G96, si anume Doogee S98 Pro.

| NLS a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Depinde ce te intereseaza mai mult pe TINE.
Eu as alege A52s, avand in vedere ca sta bine la radiatii, si am experimentat cat de nasol poate fi un Xiaomi Redmi 9T
(meniul, camerele au probleme de focalizare, si pierde semnalul WiFi din cand in cand... in rest e foarte fain telefonul).

Samsung A52s:
+++camera de selfie e mai performanta decat la Poco X4 Pro
+++filmeaza la rezolutie 4K@30fps, si 1080p @60fps
+++in plus, are stabilizare mai buna
+++are WiFi 6
+++protectie IP67
+++softul si interfata de la Samsung e mult peste Xiaomi/Poco
---baterie mai mica
---incarcare cu 25W (as fi preferat 33W)

Poco X4 Pro
+++are sunet mai bun
+++are baterie mai mare
+++incarcare rapida la 67W
---filmeaza doar 1080p @30fps pe ambele camere (principala si selfie)
---doar WiFi 5
---doar protectie IP53
---interfata... nu foarte placuta, daca nu ai pretentii mari, merge

Până îmi voi lua mai durează aproape o lună mă mai gandesc probabil Samsung A52s va fi

Mă mai gândesc că mai am timp aproape o lună dar cred ca voi lua acel Samsung A52s ca am un Samsung A7 2018 care îl am de peste 3 ani jumate și e foarte bun cu ceva uzură dar puțină la baterie

Am un Samsung A7 2018 de peste 3 ani jumate și e bun și acum adevărat ca e mai uzată bateria dar nu e mult ci puțin

| Freya1 a răspuns:

Marca Samsung e super bună, doar ca telefoanele astea sunt de duzina.Deci cam slabe.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Freya1):

Daca isi face reclame peste tot si au flagshipuri ok, nu inseamna ca nu e un brand supraevaluat care face produse mediocre. In caz ca ai uitat - https://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_Note_7

| AvalohAlyn a răspuns:

Eu îți recomand Motorola Edge 20. L-am luat vineri și sunt foarte mulțumit, se mișcă că un avion supersonic, are 128 GB și 8 GB RAM, ecran OLED și se vede super și o grămadă de setări și ajustări de care te poți bucura.Plus că are un soft fain și nu sacadează deloc, pe internet se mișcă zici că e tren Săgeata Albastra. Fata de Xiaomi Redmi 8 care l-am avut e super și se cunoaște că are 8 GB RAM, vezi că e la Altex la oferta și are și un design fain.Al meu e verde și e super frumos când îl vezi prima data.De când l-am văzut m-am impresionat rapiditatea cu care se mișcă și Androidul lui foarte curat.
Samsung-urile la prețul asta, de 1300-1500 sunt muuuult mai slabe că acest Motorola Edge 20, te asigur.
Pana la urma e decizia ta dar Motorola are telefoane foarte bune la preturi ok. Samsung-urile scumpe sunt bune, alea în categoria asta de buget sunt mai slabe că Motorola Edge 20.
E părerea mea
Succes in alegerea telefonului! Și orice ai alege sa te bucuri de el!

| GolopențaAdrian explică (pentru AvalohAlyn):

Mai văd până imi voi lua telefonul oricum mulțumesc