Cooler pentru ce? I3 8100 vine cu cooler stock.
Build-ul este misto, nu strica totusi niste ram pe frecventa 3000. si recomand o sursa separata, nu direct cu carcasa caci de obicei sunt de proasta calitate, macar ceva 80+ bronze.
Rx 580 8gb cu i3? bottleneck scrie pe configuratie, pune minim i5 sau ryzen 5. Si ce e cu pocnitoarea aia de carcasa cu sursa? Scoate-o din configuratie din 2 motive. 1. Presupun ca vrei calculator nu pom de craciun. ce faci cu o sursa de 50 de lei pe un calculator cu rx580? si 2. carcasa aia are un airflow de te apuca plansul, fierb in suc propriu saracele componente. Ce buget ai pentru PC?
3000-3500, ce sursa si carcasa recomanzi? O sa pun i5-8400 in loc de i3
Https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3895614/, Am pus ryzen 5 ultima generatie, e cam la fel cu i5 8400, ai o sursa potenta cu care nu vei avea probleme si o carcasa cu un air flow destul de bun, ram-ul are frecventa superioara. Am depasit bugetul cu 35 de lei, dar macar sti ca nu ai probleme. Cu pocnitoarea aia de carcasa cu sursa la 125 de lei la prima suprasarcina scotea fum pc-ul
Ssd-ul si procesorul nu este compatibil cu placa de baza
Pentru procesor iti trebuie update la Bios, Iar ssd-ul e compatibil
Am creat si eu un wishlist, ce parere ai? https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3895650/
Procesorul nu e compatibil cu placa de baza, trebuie update la bios la fel ca la configuratia mea, in rest sunt identice, carcasa e mai naspa