| Goldenboy97 a întrebat:

Ce parere aveti despre procesoarele de la AMD cu nucleu Richland? Sunt bune de ceva?

7 răspunsuri:
| Osirius a răspuns:

Daca sunt bune PENTRU CE?
Pentru workstation sunt praf, dar la grafica integrata sunt cele mai bune din cate exista.

| KodrutZ a răspuns (pentru Osirius):

Tocmai te-ai contrazis. Sint procesoare desktop cu grafica integrata, deci nu poti spune "sint praf pentru desktop dar cele mai bune". On-topic: pentru net/office/multimedia/light gaming la rezolutii mici sint excelente, si nici nu ai nevoie de placa video suplimentara.

| Osirius a răspuns (pentru KodrutZ):

Am zis workstation, nu desktop. Iar prin chestia asta nu m-am referit la muritoru' de rand care nu stie decat browser, winamp si CS, ci la "heavy load", cum ar fi editare/procesare/randare video/foto, streaming, server etc.

| ONXJoker a răspuns:

Am un unchi care se cam pricepe la calculatoare. A avut şi AMD şi Intel. A spus astfel: procesoarele Intel sunt mai finuţe, nu înghit tot ce îi bagi, sunt mai sensibile etc., cele AMD poţi să îi pui orice driver orice îi bagi ţi-l ea. Dacă ar fi să-şi ia un PC nou şi-ar lua cu AMD pentru că nu îţi dă aşa mare bătaie de cap.

| KodrutZ a răspuns (pentru ONXJoker):

Unchiul tau se pricepe la calculatoare cum ma pricep eu la fizica atomica, in cazul asta.

| KodrutZ a răspuns (pentru Osirius):

Si workstationu' e un desktop daca e sa o luam asa... acuma am inteles exact ce ai vrut sa zici. Sint de acord, in cazul asta. Cunosc o gramada de fotografi profesionisti si toti au i7...winking

| Goldenboy97 explică (pentru Osirius):

Am observat ca cei de la AMD s-au axat mai mult pe performanta la pocesoarele cu acest nucleu. http://www.pcgarage.ro/procesoare/amd/athlon-x2-370-40ghz-skt-fm2-box/