| tro11face a întrebat:

Ce părere aveți despre telefonul Samsung Galaxy C5? Mă refer doar la specificații: http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_c5-8047.php
Eu nu mă pricep la telefoane, așa ca cer opinia celor specializați :)

Răspuns Câştigător
| ByeBye a răspuns:

Salut, specifica te rog bugetul si la cei vei folosi mai mult telefonul exemplu gaming, poze etc. Mi se pare ok pentru utilizare moderata, ceva poze sms, Facebook etc, procesorul nu este stralucit dar poti juca majoritatea jocurilor usoare. Bateria este cam slabuta doar 2600 mAh nu cred ca te va tine o zi, 3 hai 4 ore de ecran aprins cu 3g sau wifi dar asta depinde de cum este optimizat softul, oricum am vazut ca are Android 6 problemele importante cu bateria au fost rezolvate din 5.

2 răspunsuri:
| tro11face explică (pentru ByeBye):

Din cate am vazut pretul este de maxim 1300 lei iar mai mult cred ca l-as folosi pe poze si aplicatii cum ar fi Youtube sau Facebook, dar nu si jocuri. Iar bateria nu cred ca m-ar deranja deloc avand in vedere ca bateria telefonului meu actual este de doua ori mai slaba si tine extrem de putin.

| ByeBye a răspuns (pentru tro11face):

Este mai mult decat suficient, pentru ca are ecran super amoled culorile si contrasul sunt excelente si ajuta si la baterie. Eu am un xiaomi redmi note 3 tot pe acolo 3 gb ram 4000 mAh are o baterie mare dar doar cu Android 5. Eu zic ca merita acel Samsung.