Este strict secret că unele firme pun sida caustică in panificație.
Nu se spune
Oamenii nu trebuie sa știe treaba asta!
Orice vezi tu foarte foarte lucios de zici că ar fi dar cu ulei de exemplu grisinele
Covrigii aceia care lucesc ca oglinda
Sunt opărite in apă cu soda caustică alimentară
Asta cu soda caustica alimentara înseamnă că nu conține multă sodă
Foarte multe mezeluri conțin soda caustica ca si conservant
La mulți pui inainte ca să fie decapitați li-se schimbă sângele cu apă cu sodă caustică în ea
Pentru ca să bată inima de câteva ori să se ducă soda causticâ prin tot organismul pentru ca să nu se altereze sa nu se strice in raft in magazinele de cartier unde temperatura e de 18*Celsius
Si puiul ăla îl vezi in raft chiar și 5 zile proaspăt ne congelat
Si el nu se înegrește!
Si dacă îl duci acasa și îl lasi o zi întreagă în bucătărie el tot nu se învinețește
Dar dacă tai tu o găina un pui din grădină se învinețește și îl dai ca gunoi în 4 ore
Asa că gândește-te înainte de a pune asemenea întrebări
Că poate deranjezi oameni ce au multe milioane de euro pe care ii deranjezi tu cu întrebările astea
Bicarbonat de sodiu si otet se recomanda sa se puna in wc cand are tartru, moment in care efectiv fierb
soda caustica nu am si nu am incercat, presupun ca, cam tot aia
Pentru ca un produs de panificatie, covrig, cozonac, rulada se da inainte sa fie bagat la cuptor cu ou, inainte.