Poti lua asa
- Procesor puternic hexa-core
- Placa de baza dotata
- 4gb ram, mai adaugi ulterior
- 500gb hdd
- Placa video buna care in aceasta perioada are un pret pe masura
- Sursa de calitate care va tine fara probleme
- Carcasa care ai vrut-o, nzxt source 210
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/933517/
Salut! Sper sa iti placa configuratia, este un pc destul de acceptabil in materie de gaming! :)
http://www.sistemepc.net/2014/03/configuratie-sistem-gaming-1500-ron.html
Daca habar n-ai de configuratii, doar cele gasite pe net te rog eu frumos nu te mai baga in seama si mai posta aiurea, pentru ca esti campionul zilei nu inseamna ca cineva trebuie sa asculte de sfaturile tale idioate, te rog abtine-te
Tu iti dai seama ca in acel config e un x4 740, cu mult sub fx 6300-le pus de mine, placa de baza mATX si carcasa mica?
Sau tie nu-ti pasa si dai raspunsuri la plezneala
Ma si care-i problema ta? Du-te si exprima-ti frustrarea in alta parte. Raspunsul meu a fost strict de informare, nu l-am obligat sa-si faca pc pe configuratia aia. Mai nou, in jocuri ai nevoie mai mult de o placa video decat un procesor, iar la ce configuratie i-am dat eu cat si tu, procesoarele nu afecteaza performanta in jocuri, placa video trebuie sa urce un pic
Ba sa stii ca conteaza, pentru ca pe rezolutii mici procesorul conteaza mai mult decat placa video (nu inseamna ca pui cpu de 1200 lei si placa video de 150, dar stii care e ideea) Pc-ul acela de 1500 lei e ok.dar omul a cerut de 1700, pai in momentul de fata ii recomanzi ceva mai performant la 1700 nu?
Du-te pe mygarage.ro la sectiunea wishlist si intreaba acolo niste profesionisti ca sa nu faci nimic rau
Putin peste bugetul tau dar este bun
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/933598/
Mergi pe ce a recomandat heldeN ceva asemanator ti-am recomandat si eu ...de 4-5 ori
Mergi pe recomandarile colegilor, cu excepltia lui jipa95(care se crede sus deoarece e pupat in alte parti de o parte din conducerea TPU). Recomadnarea lui e cea mai nepotrivita de aici.
Si keep calm, ca suntem destui de pe mygarage ca zice un coleg, care mai stam si aici(gen eu).
Uite si cu Intel o varianta ok. Am pus 3 placi video, o pastrezi pe care o vrei(in caz ca preferi nVIDIA, cine stie).
Ca si performanta:
r7 260x>650ti>750. http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/933644/
Si pe amd nu poti face upgrade? crezi ca astia de la amd nu vor mai scoate procesoare pe am3+?
Fii te rog mai atent! m-am referit la placa de baza, ca e veche fata de aia de la Intel cu soket 1150, cu cel mai simplu soket, si are pci express x16 3.0, si sound mai bun, mai pe scurt tehnologie mai buna, eu vreau sa feres de vekituri nu sa le tin iarasi pin casa vreo 5 ani si sa nu stiu ce sa fac cu ele.
Si cel mai nou socket de la amd e am3+.iar la Intel 1150, nu vad care-i problema...nu-i diferenta mare intre pcie 3.0 si 2.0
iar daca iti iei un dual core cel mai probabil nu-ti vor mere nici unele jocuri care vor aparea anul acesta sau care au aparut, de exemplu watch dogs
Ramane de vazut.
Pentru ca, nu stiu ce pe criterii te-au ales aia de la TPU. Erau utilizatori batrani, cu experienta, experti aici cand te-au pus 2 saptamani. Dupa serviciul ala doar nu ramai nerasplatit, nu? Si nu doar asta, dar cand faci asa ceva iti asumi o raspundere. Sunt sigur ca tu esti plin de informatica sau ceva certificate care sa arate ca stii ceva.
Apoi, nu uita ca am inceput sa iti zic ce faci rau, si mi-ai dat ignore. Ai inceput ca sa spui unele lucruri mai normale, dar tot esti la mare departare. Fara suparare, cand ai aparut aici erai paralel. Acum, am zis mai sus, esti mai aproape, dar tot nu unde trebuie.
overall, am toate motivele, ca atat eu, cat si multi colegi sa fim impotriva ta. Stii cum e? Cu cine te asemanam aici, mai multi "colegi" de TPU ma refer, in acest moment? Cu Ioana Petrescu numai ca pe aria it...
Soketul am3+ e ultimul de la amd pina cind, dar nu e cel mai nou! cel mai nou soket e 1150. ce ma enerveaza la placile de baza pe soket am3+ e ca pci express x16 e pe versiunea 2.0, o sa treaca 2 ani, si placi mai noi nu o sa pot sa bag acolo. idee n-am ce sa fac, imi place tare fax6300 dar cind vad ce placi de baza sunt pentru el ma apuca fiorii,
...or sa apara procesoare din seria APU. oricum nu inteleg ce vrei sa spui ca am3+ este ultimul de la amd. crezi ca vor da faliment sau ce?
costeaboy întreabă: